Terveellinen elämäntapa: Näillä välineillä onnistut

Onko nyt oikea hetki aloittaa terveellisempi elämä? Anna meidän näyttää, miten helppoa sekä treenin aloittaminen että ruokavaliomuutosten tekeminen voi olla.

”Aloitan ensi viikolla”

Kuulostaako tutulta? Omien elintapojen muuttaminen terveellisempään suuntaan voi tuntua vaikealta, mutta kun kädessä on oikeat työkalut, muutoksen tekeminen helpottuu huomattavasti.

Hyvä uutinen on se, että me täällä KUNTO PLUSsalla olemme tehneet kaikkemme, että treenin aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Sinun täytyy vain täyttää treeniprofiili, jossa pääset valitsemaan, oletko vasta-alkaja vai edistynyt ja miten pitkiä treenejä haluat tehdä. Sen jälkeen näet joukon treenivideoita, jotka sopivat juuri SINULLE.

Voit päättää itse, haluatko treenata välineiden kanssa vai ilman niitä.

Hyödynnä KUNTO PLUSsan laajaa treenivalikoimaa

Etkö ehdi kuntosalille monta kertaa viikossa? Vastaus on kotitreeni, ja ohjelmat siihen ovat jo valmiina – sinun täytyy vain napsauttaa ohjelma käyntiin ja tehdä perässä!

Käyttäjäystävällisiä videotreenejä

  • Treenaa 5–50 minuuttia kerrallaan
  • Voit katsoa treenivideoita puhelimessa tai siirtää kuvan televisioon
  • Voit valita joko ottaa lämmittelyn mukaan tai jättää sen pois
  • Voit hypätä yhden tai useamman harjoitteen yli
  • Voit käydä läpi treeniohjelman ja harjoitteet etukäteen, jotta saat tehtyä ne varmasti oikein

Haluatko keskittyä johonkin osa-alueeseen erityisesti? Voit valita itsellesi tärkeän osa-alueen

Voit valita videoista ne harjoitteet, jotka treenaavat juuri itsellesi tärkeää osa-aluetta, kuten vatsaa, selkää, jalkoja, pakaroita tai käsivarsia. Tai kokeile PIKATREENI-sarjaa, joka vahvistaa ja kiinteyttää koko kehoa.

Lisäksi voit valita harjoitteita laajasta valikoimasta kävely- ja juoksuohjelmia – tai kokeilla vaikkapa rentouttavaa yin-joogaa. Tilaajana kaikki ohjelmat ovat käytössäsi.

Saat käyttöösi viikoittaisen ruokalistan

Treeniohjelmien lisäksi saat tilaajana käyttöösi laajan reseptivalikoiman ja viikoittaisen ruokalistan resepteineen.

Tuntuuko vaikealta keksiä terveellisiä aterioita ilta illan perään? Ja kenties myös pitää paino vakaissa lukemissa? Viikoittainen ruokalista on loistava vastaus näihin haasteisiin! Saat joka viikko uusia reseptejä arki-iltojen päivällisille, ja reseptit ovat taatusti vaihtelevia, maukkaita, terveellisiä ja kevyitä. Lisäksi ateriat valmistuvat vain 30 minuutissa!

Saat kaiken tämän:

  • Viikoittainen ruokalista – seuraavan viikon ruokalista lähetetään sinulle sähköpostitse aina edeltävän viikon lauantaina
  • Yli tuhat terveellistä, vähäkalorista ja täyttävää reseptiä, joiden avulla valmistat niin aamiaiset, terveelliset välipalat, lounaat kuin päivällisetkin.

Hyvää ruokahalua!

    Newsletter background