Tee testi: Onko sinulla huijarisyndrooma?

Apua, jos muut huomaavat, etten osaa mitään! Jos tunne on tuttu, et ole ainoa, joka sitä potee. Todella moni on kokenut huijarisyndrooman oireita elämänsä aikana, ja testimme avulla saat selville, vaivaako huijarisyndrooma myös sinua.

HUIJARISYNDROOMATESTI – Huijarisyndrooma ilmenee monin tavoin. Testi paljastaa nopeasti, oletko yksi niistä monista, joita tuntevat jatkuvasti petkuttavansa muita.

© iStock

"APUA! Entä jos muut huomaavat, etten osaa mitään?"

Usein on vaikeaa uskoa, kun pätevät ja menestyvät naiset kokevat, etteivät ansaitse saamiaan kehuja, vaan huijaavat muita. Huijarisyndrooma on kuitenkin todella yleinen vaiva, josta useimmat meistä kärsivät jossakin elämänsä vaiheessa.

Vaikka huijarisyndrooma ei sinänsä ole virallinen diagnoosi, aihetta on kuitenkin tutkittu runsaasti. Jo nimitys huijarisyndrooma paljastaa, mistä on kyse: ihminen pelkää tulevansa paljastetuksi. Syndroomaan kuuluu kokemus siitä, että on huonompi kuin mitä muille esittää, ja kohta kaikki huomaavat sen. Tuntemus on varmasti jonkintasoisena tuttu erittäin monille.

Testaa, onko sinulla huijarisyndrooman oireita.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background