Löydä vahvuutesi

Introvertillä ei aina ole helppoa ekstrovertissä maailmassa. Asiantuntijoiden mukaan sinulla on kuitenkin vahvuuksia, joita kannatta kehittää.

Näin selviydyt sosiaalisessa maailmassa

Oletko introvertti vai ekstrovertti? Tee testi ja tarkista, kummanlainen olet

Useimmista interoverteistä tuntuu, että heiltä puuttuu jotakin. Syy tuntemukseen on se, että nyky-yhteiskunta kannustaa ulospäinsuuntautuneeseen elämäntapaan, nopeaan päätöksentekoon ja toimintaan. Harkitsevammalla introvertillä on kuitenkin monia etuja, joita yhteiskunnan kannattaisi hyödyntää. Ensimmäinen askel on tunnistaa ja tunnustaa luonteensa. Introvertti ammentaa voimaa ajatuksistaan, pohdinnoistaan ja päätelmistään. Monia ulospäinsuuntautuneita ahdistaa introverttien ihmisten tapa keskittyä perinpohjaisesti yhteen ihmiseen kerralla mieluiten kaksistaan. Introvertti ajattelee ennen kuin sanoo, ja kokee keskeytykset loukkaaviksi. Introvertit osaavat usein tarkkailla kokonaisuutta ja kiteyttää kokonaistilanteen osuvasti. Introvertin vastakohta, ulospäinsuuntautunut ekstrovertti kokee helpoksi keskustella avoimesti jopa tuntemattomien kanssa ja haluaa olla tapahtumien keskellä ja mieluiten itse keskipisteenä. Ekstrovertti suuntaa energiansa ja ajatuksensa ja ideansa ulospäin ja hänellä on usein laajat verkostot.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background