5 asiaa, joita onnelliset naiset tekevät

Ota vaari näistä onnellisten ihmisten tavoista, niin voit saada lisää iloa elämään.

Hymyilevä nainen treenivaatteissa ja kuulokkeet korvissa.

Kuinka saada lisää iloa elämään? Saat vastauksen täältä.

© iStock

Monilla on jos jonkinlaisia tavoitteita, joiden saavuttamisella ajatellaan elämän kertaheitolla paranevan: jos olisi parempi työ, upeampi asunto, timmimpi kroppa... Tällaiset ulkoiset seikat eivät kuitenkaan auta, jos olo on päivästä toiseen tyytymätön ja iloton. Kerromme nyt viisi asiaa, joista tunnistaa onnellisen naisen. Näitä yksinkertaisia vinkkejä voi kokeilla toteuttaa aivan ilmaiseksi - kenties elämä onkin pian mukavampaa, vaikka kaikki muutokset tapahtuvat loppujen lopuksi vain omassa asenteessa.

1. Itsensä arvostaminen

Vaikka töissä tulisi munattua tai joku ottaisi nokkiinsa, onnelliset ihmiset rakastavat ja arvostavat itseään, vaikka virheitä tuleekin tehtyä.

2. Pysyvä rauha oman kropan kanssa

Onnelliset ihmiset hyväksyvät vartalonsa sellaisena kuin se on. He näkevät sen arvokkaana sielun kotina ennemminkin kuin ikuisena vihollisena. Vaikka jokaiseen kohtaan ei olisikaan sataprosenttisen tyytyväinen, onnellinen ihminen ei tuhlaa aikaa ja energiaa siitä valittamiseen ja siitä murehtimiseen.

3. Itsestä huolehtiminen

Arvostava asenne omaa kehoa kohtaan tarkoittaa myös siitä huolehtimista: ravitsevaa ruokaa, josta elimistö saa tarvitsemansa ravintoaineet, hierontaa silloin kun lihaksia kiristää ja terveydestä huolehtimista esimerkiksi hammaslääkärissä käymällä.

4. Ystävyyssuhteiden vaaliminen

Onnelliset ihmiset pitävät huolta itsensä lisäksi myös ihmissuhteistaan. He panostavat ystävyyssuhteiden ylläpitämiseen, joissa myös vastavuoroisesti ollaan toiselle tukena ja apuna. He kuitenkaan eivät tuhlaa energiaansa suhteisiin, jotka ovat tavalla tai toisella heille vahingollisia.

5. Rento asenne seksiin

Onnelliset ihmiset pystyvät puhumaan seksistä avoimesti kumppaninsa kanssa ilman nolostelua tai häpeää. Jos kumppania ei ole, hellyys ja fyysinen rakkaus voi kukoistaa parhaassa mahdollisessa seurassa - yksin.