8 yllättävää asiaa alapäästä

Naiskehon salaisin sopukka on mitä ihmeellisin luomus, jota sietäisi juhlistaa vaikka joka päivä!

naiset kuiskivat

Miten hyvin tunnet kehosi? Raotamme salaisuuksien verhoa ja kerromme muutaman yllättävän tosiasian naiskehon kaikkein pyhimmästä.

Ei kahta samanlaista

Samoin kuin sormenjäljet, myös alapäät ovat täysin uniikkeja luomuksia. Klitoriksessa on huimat 8 000 hermopäätä, joten sitä kannattaa helliä varoen ja omiin tuntemuksiin rauhassa tutustuen.

Ikääntyminen tuo ryppyjä sinnekin

Usko tai älä! Iän merkit näkyvät iholla niin ylä- kuin alapäässä. Se ei onneksi kuitenkaan vaikuta mitenkään nautinnon kokemiseen.

Automaattipuhdistus

Alapää puhdistaa itse itseään, joten alapesuun ei tarvita saippuaa - se saattaa pahimmillaan aiheuttaa jopa tulehduksia.

LUE MYÖS: Korvavaikku - Korvavaikku poistuu korvista itsestään

Hyviä bakteereja

Emättimessä on runsaasti muun muassa maitohappobakteereja, jotka pitävät huolta limakalvojen hyvinvoinnista. Suun kautta nautittavat maitohappobakteerit voivatkin tukea suoliston lisäksi myös alapään hyvän bakteeriston elinoloja.

Laajentumispotentiaalia

Emätin on noin 7 - 10 senttimetriä syvä, mutta se antaa tarvittaessa periksi jopa kaksinkertaisesti esimerkiksi yhdynnässä tai synnytyksessä.

Treeniä tarvitaan

Lantionpohjan lihaksista on iloa niin pidätyskyvyn kuin seksuaalisen nautinnon kannalta, joten niitä kannattaa treenata samalla innolla kuin muitakin lihaksia.

Lue vinkit lantionpohjan lihasten treenaamiseen!

Karvat ovat katoavaiset

Alapään karvojen elinikä on vain noin kolme viikkoa - hiusten elinkaari on useita vuosia.

Naiset orgasmimestareita

Naiset pitävät suvereenisti ykköspaikkaa tunnin sisällä saavutettavien orgasmien määrässä: siinä, missä mies voi laueta enintään 16 kertaa, nainen voi kokea hekuman huipun huikeat 134 kertaa tunnissa.