Punakaalisalaatti

30 minuuttia
303 kcal

Rouskuvalle ja ihanan värikkäälle punakaalisalaatille antavat makua, saksanpähkinät, fenkoli, granaattiomena ja parmesaani.

Punakaalia, saksanpähkinöitä, fenkolia, granaattiomenaa ja parmesaania

Punakaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • neljännes pientä punakaalia
  • ½ salaattifenkoli
  • ½ salaattisikuri
  • ½ punasikuri
  • pieni nippu sileälehtistä persiljaa
  • ½ granaattiomena
  • 25 g saksanpähkinöitä
  • 25 g parmesaanijuustoa

4 tl vinegrettikastiketta

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ tl dijoninsinappia
  • suolaa, pippuria

Valmistus

Leikkaa kaali, fenkoli ja sikurit hyvin ohuiksi suikaleiksi. Sekoita vinegrettikastikkeen ainekset ja pirskottele kastike kasviksille. Huuhtele ja valuta persilja. Koverra granaattiomenasta siemenet. Paahda saksanpähkinät pannussa ja rouhi ne. Asettele ainekset lautasille ja koristele parmesaanilastuilla.

LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background