Punakaalia, saksanpähkinöitä, fenkolia, granaattiomenaa ja parmesaania

Punakaalisalaatti

Punakaalisalaatille antavat makua, saksanpähkinät, fenkoli, granaattiomena ja parmesaani.

maanantai 13. joulukuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

neljännes pientä punakaalia
1 salaattifenkoli
1 salaattisikuri
1 punasikuri
pieni nippu sileälehtistä persiljaa
1 granaattiomena
50 g saksanpähkinöitä
50 g parmesaanijuustoa

4 tl vinegrettikastiketta

4 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl dijoninsinappia
suolaa, pippuria

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.

Valmistus

Leikkaa kaali, fenkoli ja sikurit hyvin ohuiksi suikaleiksi. Sekoita vinegrettikastikkeen ainekset ja pirskottele kastike kasviksille. Huuhtele ja valuta persilja. Koverra granaattiomenasta siemenet. Paahda saksanpähkinät pannussa ja rouhi ne. Asettele ainekset lautasille ja koristele parmesaanilastuilla.


Maistuisiko punakaali? Kokeile toista, herkullista punakaalisalaattiamme

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee