Punakaalisalaatti

30 minuuttia
303 kcal

Rouskuvalle ja ihanan värikkäälle punakaalisalaatille antavat makua, saksanpähkinät, fenkoli, granaattiomena ja parmesaani.

Punakaalia, saksanpähkinöitä, fenkolia, granaattiomenaa ja parmesaania

Punakaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • neljännes pientä punakaalia
  • ½ salaattifenkoli
  • ½ salaattisikuri
  • ½ punasikuri
  • pieni nippu sileälehtistä persiljaa
  • ½ granaattiomena
  • 25 g saksanpähkinöitä
  • 25 g parmesaanijuustoa

4 tl vinegrettikastiketta

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ tl dijoninsinappia
  • suolaa, pippuria

Valmistus

Leikkaa kaali, fenkoli ja sikurit hyvin ohuiksi suikaleiksi. Sekoita vinegrettikastikkeen ainekset ja pirskottele kastike kasviksille. Huuhtele ja valuta persilja. Koverra granaattiomenasta siemenet. Paahda saksanpähkinät pannussa ja rouhi ne. Asettele ainekset lautasille ja koristele parmesaanilastuilla.