Punakaalisalaatti

30 minuuttia
303 kcal

Rouskuvalle ja ihanan värikkäälle punakaalisalaatille antavat makua, saksanpähkinät, fenkoli, granaattiomena ja parmesaani.

Punakaalia, saksanpähkinöitä, fenkolia, granaattiomenaa ja parmesaania

Punakaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • neljännes pientä punakaalia
  • ½ salaattifenkoli
  • ½ salaattisikuri
  • ½ punasikuri
  • pieni nippu sileälehtistä persiljaa
  • ½ granaattiomena
  • 25 g saksanpähkinöitä
  • 25 g parmesaanijuustoa

4 tl vinegrettikastiketta

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ tl dijoninsinappia
  • suolaa, pippuria

Valmistus

Leikkaa kaali, fenkoli ja sikurit hyvin ohuiksi suikaleiksi. Sekoita vinegrettikastikkeen ainekset ja pirskottele kastike kasviksille. Huuhtele ja valuta persilja. Koverra granaattiomenasta siemenet. Paahda saksanpähkinät pannussa ja rouhi ne. Asettele ainekset lautasille ja koristele parmesaanilastuilla.

LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background