Kaakaoiset raakapatukat

15 minuuttia
212 kcal

Patukat on makeutettu taateleilla valkoisen sokerin sijaan, eivätkä ne sisällä mitään ainesosia, mitä ei löydy tavallisesta ruokakaupasta.

Raakapatukat

RAAKAPATUKAT – Näistä patukoista saa tuhdisti magnesiumia, jonka tiedetään auttavan ehkäisemään lihaskramppeja.

© wichmann+bendtsen

Kaakaoiset raakapatukat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 66 g taateleita
  • 33 g siemeniä
  • 10 g kuivattuja marjoja
  • ⅓ rkl (raaka)kaakaota

Valmistus

  • Poista taateleista kivet ja sekoita monitoimikoneessa.
  • Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  • Levitä massa vuokaan (noin 20 x 20 cm).
  • Pane vuoka tunniksi pakastimeen. Leikkaa sitten massasta 12 patukkaa. Patukat säilyvät pakkasessa noin kaksi kuukautta.
  • Ota patukat sulamaan 15 minuuttia ennen tarjoilua. Patukat säilyvät jääkaapissa noin viikon.

VINKKI Siementen ja jyvien paahtaminen antaa niiden makuun syvyyttä. Älä päästä niitä ytään kärähtämään, ettivät ne maistu kitkeriltä.