Kuva: M. Szabo

Lohimunakasrulla, vesikrassia ja ruohosipulia

Lohimunakasrulla sopii täydellisesti tulehdusta hillitsevää ruokavaliota noudattavien välipalaksi.

tiistai 14. elokuuta 2018 teksti A. Larsen

Lohimunakasrulla, vesikrassia ja ruohosipulia

1 annos

1 muna 
merisuolaa 
1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä 
1 rkl skyriä tai rahkaa 
75 g savustettua lohta 
rouhittua mustapippuria  
1 kourallinen vesikrassia 
1 rkl ruohosipulisilppua


Tiedätkö, mitä on tulehdusta hillitsevä ruoka? Kerromme suosiotaan kasvattavasta ruokavaliosta kaiken tarvittavan.

Valmistus

  • Sekoita muna ja ripaus suolaa haarukalla. Lämmitä öljy tarttumattomalla pannulla ja kaada munamassa pannuun. Paista munakas tasaisesti ensimmäiseltä puolelta, käännä ja paista tasaisesti myös toiselta puolelta. 

  • Laita munakas leivinpaperille ja anna sen jäähtyä. Voitele se ohuelti skyrillä. Levitä lohiviipaleet tasaisesti päälle, rouhi päälle mustapippuria ja levitä viimeiseksi vesikrassi. Rullaa munakas sitten tiiviisti ja leikkaa se viipaleiksi. Koristele ruohosipulilla.

Ravintosisältö:
Energiaa 252 kcal - Proteiinia 24,8 g - Rasvaa 16,6 g - Hiilihydraatteja 1,6 g - Kuitua 0,3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee