Kuva: M. Szabo

Lohimunakasrulla, vesikrassia ja ruohosipulia

Lohimunakasrulla sopii täydellisesti tulehdusta hillitsevää ruokavaliota noudattavien välipalaksi.

tiistai 14. elokuuta 2018 teksti A. Larsen

Lohimunakasrulla, vesikrassia ja ruohosipulia

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

1 muna

merisuolaa

1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä

1 rkl skyriä tai rahkaa

75 g savustettua lohta

rouhittua mustapippuria

1 kourallinen vesikrassia

1 rkl ruohosipulisilppua

Valmistus

  • Sekoita muna ja ripaus suolaa haarukalla. Lämmitä öljy tarttumattomalla pannulla ja kaada munamassa pannuun. Paista munakas tasaisesti ensimmäiseltä puolelta, käännä ja paista tasaisesti myös toiselta puolelta.

  • Laita munakas leivinpaperille ja anna sen jäähtyä. Voitele se ohuelti skyrillä. Levitä lohiviipaleet tasaisesti päälle, rouhi päälle mustapippuria ja levitä viimeiseksi vesikrassi. Rullaa munakas sitten tiiviisti ja leikkaa se viipaleiksi. Koristele ruohosipulilla.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 252 kcal

Proteiinia: 24,8 g

Rasvaa: 16,6 g

Hiilihydraattia: 1,6 g

Kuitua: 0,3 g

Ravintosisältö:
Energiaa 252 kcal - Proteiinia 24,8 g - Rasvaa 16,6 g - Hiilihydraatteja 1,6 g - Kuitua 0,3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee