Lohimunakasrulla, vesikrassia ja ruohosipulia

10 minuuttia
252 kcal

Lohimunakasrulla sopii täydellisesti tulehdusta hillitsevää ruokavaliota noudattavien välipalaksi.

LAKS I AEGGERULLE Kuva: M. Szabo

Lohimunakasrulla, vesikrassia ja ruohosipulia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 muna
  • merisuolaa
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 2 rkl skyriä tai rahkaa
  • 150 g savustettua lohta
  • rouhittua mustapippuria
  • 2 kourallinen vesikrassia
  • 2 rkl ruohosipulisilppua

Valmistus

  • Sekoita muna ja ripaus suolaa haarukalla. Lämmitä öljy tarttumattomalla pannulla ja kaada munamassa pannuun. Paista munakas tasaisesti ensimmäiseltä puolelta, käännä ja paista tasaisesti myös toiselta puolelta.

  • Laita munakas leivinpaperille ja anna sen jäähtyä. Voitele se ohuelti skyrillä. Levitä lohiviipaleet tasaisesti päälle, rouhi päälle mustapippuria ja levitä viimeiseksi vesikrassi. Rullaa munakas sitten tiiviisti ja leikkaa se viipaleiksi. Koristele ruohosipulilla.