Suklaa-taatelitangot
© wichmann+bendtsen

Appelsiinilla maustetut suklaa-taatelitangot

Oletko sinäkin suklaan ystävä? Nämä pienet patukat ovat täydellistä lääkettä suklaanhimoon.

torstai 15. maaliskuuta 2018 teksti Signe Leth

Appelsiinilla maustetut suklaa-taatelitangot

12 tankoa

1 luomuappelsiinin raastettu kuori ja puolet mehusta
175 g kivettömiä taateleita
4 dl pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä
1 dl rusinoita
3 rkl tummaa kaakaojauhetta

Valmistus

  • Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tahmeaksi ja kiinteäksi massaksi. 
  • Vuoraa pitkänomainen vuoka leivinpaperilla tai foliolla. Levitä taatelimassa vuokaan huolellisesti painellen. Pane vuoka jääkaappiin 1–2 tunniksi, jotta massa jähmettyy kunnolla. 
  • Ota vuoka jääkaapista, nosta massa vuoasta ja leikkaa se 12 pieneksi tangoksi. Säilytä tangot viileässä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö/tanko:

Energiaa: 212 kcal
Proteiinia: 2,3 g
Rasvaa: 13,8 g
Hiilihydraattia: 21,1 g
Kuitua: 2,1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee