Suklaa-taatelitangot
© wichmann+bendtsen

Appelsiinilla maustetut suklaa-taatelitangot

Oletko sinäkin suklaan ystävä? Nämä pienet patukat ovat täydellistä lääkettä suklaanhimoon.

torstai 15. maaliskuuta 2018 teksti S. Leth

Appelsiinilla maustetut suklaa-taatelitangot

12 tankoa

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 1-2 tunti

Aika yhteensä: 2 tuntia

AINEKSET

1 luomuappelsiinin raastettu kuori ja puolet mehusta

175 g kivettömiä taateleita

4 dl pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä

1 dl rusinoita

3 rkl tummaa kaakaojauhetta

Valmistus

  • Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tahmeaksi ja kiinteäksi massaksi.
  • Vuoraa pitkänomainen vuoka leivinpaperilla tai foliolla. Levitä taatelimassa vuokaan huolellisesti painellen. Pane vuoka jääkaappiin 1–2 tunniksi, jotta massa jähmettyy kunnolla.
  • Ota vuoka jääkaapista, nosta massa vuoasta ja leikkaa se 12 pieneksi tangoksi. Säilytä tangot viileässä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö/tanko:

Energiaa: 212 kcal

Proteiinia: 2,3 g

Rasvaa: 13,8 g

Hiilihydraattia: 21,1 g

Kuitua: 2,1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee