Appelsiinilla maustetut suklaa-taatelitangot

2 tuntia
212 kcal

Oletko sinäkin suklaan ystävä? Nämä pienet patukat ovat täydellistä lääkettä suklaanhimoon.

Suklaa-taatelitangot

Appelsiinilla maustetut suklaa-taatelitangot

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 tankoa

  • ¼ luomuappelsiinin raastettu kuori ja puolet mehusta
  • 29 g kivettömiä taateleita
  • ⅔ dl pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä
  • ¼ dl rusinoita
  • ½ rkl tummaa kaakaojauhetta

Valmistus

  • Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tahmeaksi ja kiinteäksi massaksi.

  • Vuoraa pitkänomainen vuoka leivinpaperilla tai foliolla. Levitä taatelimassa vuokaan huolellisesti painellen. Pane vuoka jääkaappiin 1–2 tunniksi, jotta massa jähmettyy kunnolla.

  • Ota vuoka jääkaapista, nosta massa vuoasta ja leikkaa se 12 pieneksi tangoksi. Säilytä tangot viileässä ennen tarjoilua.


Newsletter background