Jogurtti-vadelma-rahkavälipala

Ravitseva vadelmainen välipala. Paljon proteiinia.

tiistai 5. heinäkuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

Jogurtti-vadelma-rahkavälipala

1 person

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 5 minuuttia

AINEKSET

1,5 dl jogurttia

1,5 dl rahkaa tai skyriä

1 tl kookosjauhoa

(1 tl marjajauhetta)

1 tl sitruunamehua

10 vadelmaa tai mustikkaa

1 tl pakastekuivattuja vadelmia

5 paahdettua hasselpähkinää

Minttua tai sitruunamelissaa

Valmistus

  • Sekoita jogurtti, rahka, kookosjauho, sitruunamehu (ja marjajauhe).
  • Kaada syvälle lautaselle, lisää tuoreita vadelmia tai mustikoita.
  • Koristele pakastekuivatuilla marjoilla, paahdetuilla hasselpähkinöillä ja yrteillä.

Rahka ja skyr ovat mainioita välipalaruokia, mutta nämä hapatetut herkut sopivat hyvin myös esimerkiksi kastikepohjaksi eri aterioille.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 252 kcal

Proteiinia: 24,2 g

Rasvaa: 10,4 g

Hiilihydraattia: 16,2 g

Kuitua: 1,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee