Terveellisiä reseptejä Raakahillo... Raakahillo raparperista 1 Päivä 68 gram Raparperi-raakahillon tekemiseen ei tarvita keittiövirtuoosia. Teksti: Maria Christensen 19. syyskuuta 2023 RAPARPERI-RAAKAHILLO Kokeile jälkiruokien päällä ja salaatissa. © wichmann+bendtsen Raakahillo raparperista Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 dl 100 g raparperia ⅓ vaniljatanko ½ dl vettä ⅓ dl sokeria ¼ sitruunan kuori ja mehu Valmistus: Viipaloi raparperi. Kiehauta vaniljatanko, vesi, sokeri ja sitruunaa niin että sokeri sulaa. Kaada hetken jäähtynyt sokeriliemi raparperipalojen päälle tölkiin. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään vuorokausi, mielellään kauemmin. VINKKI Ruoko-tai fariinisokeri antaa liemeen mukavan pyöreän maun. Liemeen voi käyttää myös makeutusainetta, esim. sukrinia.Kunto Plus 13/2023 Lue myös: Vaniljainen mansikka-raparperipiirakka RaparperiBrunssi