Punajuuri-kvinoasalaatti

30 minuuttia
263 kcal

Terveellinen ja täyttävä salaatti kvinoasta, punajuuriraasteesta, saksanpähkinöistä persiljahunnun alla.

Ainekset

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

2 annosta

  • 60 g valkoista kvinoaa
  • 1 iso punajuuri
  • Persiljaa
  • 5 g saksanpähkinöitä

Kastike

  • ½ tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
  • ½ tl tahinia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ¼ sitruunan mehu
  • Merisuolaa

Valmistus

  • Keitä kvinoa ohjeen mukaan.
  • Pese punajuuri huolellisesti, ja raasta se karkeaksi raasteeksi.
  • Huuhdo ja hienonna persilja.
  • Valmista kastike, ja sekoita se yhteen kvinoan, punajuuren ja persiljan kanssa.
  • Rouhi pähkinät, ja ripottele pinnalle.

VINKKI! Ohje on kahdelle. Jos syöt yksin, syö toinen annos esimerkiksi lohen kanssa yhtenä 5:2-vuorodieetin viidestä "normaalipäivästä".

LUE MYÖS: 6 hyvää syytä syödä kvinoaa