Punajuuri-kvinoasalaatti

Terveellinen ja täyttävä salaatti kvinoasta, punajuuriraasteesta, saksanpähkinöistä persiljahunnun alla.

torstai 10. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Ainekset

2 annosta

60 g valkoista kvinoaa
1 iso punajuuri
Persiljaa
5 g saksanpähkinöitä

Kastike

½ tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
½ tl tahinia
1 rkl oliiviöljyä
¼ sitruunan mehu
Merisuolaa

Valmistus

  • Keitä kvinoa ohjeen mukaan.
  • Pese punajuuri huolellisesti, ja raasta se karkeaksi raasteeksi.
  • Huuhdo ja hienonna persilja.
  • Valmista kastike, ja sekoita se yhteen kvinoan, punajuuren ja persiljan kanssa.
  • Rouhi pähkinät, ja ripottele pinnalle.
  • VINKKI! Ohje on kahdelle. Jos syöt yksin, syö toinen annos esimerkiksi lohen kanssa yhtenä 5:2-vuorodieetin viidestä "normaalipäivästä".

LUE MYÖS: 6 hyvää syytä syödä kvinoaa

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee