Kikherne-fetasalaatti

Kikherneissä on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne täyttävät hyvin.

torstai 10. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

AInekset

1 annos

20 g kikherneitä
1/8 parsakaalia
25 g fetaa murennettuna
10 g mantelia

Kastike

0,5 - 1 cm pätkä inkivääriä
Raastettua valkosipulia
1 tl oliiviöljyä
¼ sitruunan mehu

Valmistus

  • Liota kikherneitä yön yli. Kaada vesi pois, ja keitä kikherneitä tuoreessa vedessä 1 tunti.
  • Hienonna parsakaali veitsellä tai monitoimikoneella. Kääntele kikherneet, parsakaali, feta ja mantelit yhteen.
  • Raasta inkivääri ja valkosipuli hienoksi ja sekoita ne sitruunamehuun ja öljyyn.
  • Kaada kastike salaatin päälle.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee