Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kikherne-f... Kikherne-fetasalaatti 10 tuntia 251 kcal Kikherneissä on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne täyttävät hyvin. Teksti: KUNTOPLUS 9. joulukuuta 2015 Kikherne-fetasalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 40 g kikherneitä 60 g parsakaalia 50 g fetaa murennettuna 20 g mantelia Kastike cm pätkä inkivääriä Raastettua valkosipulia 2 tl oliiviöljyä ½ sitruunan mehu Valmistus Liota kikherneitä yön yli. Kaada vesi pois, ja keitä kikherneitä tuoreessa vedessä 1 tunti. Hienonna parsakaali veitsellä tai monitoimikoneella. Kääntele kikherneet, parsakaali, feta ja mantelit yhteen. Raasta inkivääri ja valkosipuli hienoksi ja sekoita ne sitruunamehuun ja öljyyn. Kaada kastike salaatin päälle. SalaattiParsakaaliKukkakaaliKikherne