Kikherne-fetasalaatti

Kikherneissä on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne täyttävät hyvin.

torstai 10. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Kikherne-fetasalaatti

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 1 tunti

Aika yhteensä: 10 tuntia - Vetoaika: 8-9 tuntia

AINEKSET

20 g kikherneitä

1/8 parsakaalia

25 g fetaa murennettuna

10 g mantelia

Kastike

0,5 - 1 cm pätkä inkivääriä

Raastettua valkosipulia

1 tl oliiviöljyä

¼ sitruunan mehu

Valmistus

  • Liota kikherneitä yön yli. Kaada vesi pois, ja keitä kikherneitä tuoreessa vedessä 1 tunti.
  • Hienonna parsakaali veitsellä tai monitoimikoneella. Kääntele kikherneet, parsakaali, feta ja mantelit yhteen.
  • Raasta inkivääri ja valkosipuli hienoksi ja sekoita ne sitruunamehuun ja öljyyn.
  • Kaada kastike salaatin päälle.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 251 kcal

Proteiinia: 13,7 g

Rasvaa: 14,4 g

Hiilihydraattia: 19,6 g

Kuitua: 5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee