Kikherne-fetasalaatti

10 tuntia
251 kcal

Kikherneissä on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne täyttävät hyvin.

Kikherne-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 40 g kikherneitä
  • 60 g parsakaalia
  • 50 g fetaa murennettuna
  • 20 g mantelia

Kastike

  • cm pätkä inkivääriä
  • Raastettua valkosipulia
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu

Valmistus

  • Liota kikherneitä yön yli. Kaada vesi pois, ja keitä kikherneitä tuoreessa vedessä 1 tunti.

  • Hienonna parsakaali veitsellä tai monitoimikoneella. Kääntele kikherneet, parsakaali, feta ja mantelit yhteen.

  • Raasta inkivääri ja valkosipuli hienoksi ja sekoita ne sitruunamehuun ja öljyyn.

  • Kaada kastike salaatin päälle.