Kikherne-fetasalaatti

10 tuntia
251 kcal

Kikherneissä on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne täyttävät hyvin.

Kikherne-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 40 g kikherneitä
  • 60 g parsakaalia
  • 50 g fetaa murennettuna
  • 20 g mantelia

Kastike

  • cm pätkä inkivääriä
  • Raastettua valkosipulia
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu

Valmistus

  • Liota kikherneitä yön yli. Kaada vesi pois, ja keitä kikherneitä tuoreessa vedessä 1 tunti.

  • Hienonna parsakaali veitsellä tai monitoimikoneella. Kääntele kikherneet, parsakaali, feta ja mantelit yhteen.

  • Raasta inkivääri ja valkosipuli hienoksi ja sekoita ne sitruunamehuun ja öljyyn.

  • Kaada kastike salaatin päälle.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background