Kikherne-fetasalaatti

10 tuntia
251 kcal

Kikherneissä on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne täyttävät hyvin.

Kikherne-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 40 g kikherneitä
  • 60 g parsakaalia
  • 50 g fetaa murennettuna
  • 20 g mantelia

Kastike

  • cm pätkä inkivääriä
  • Raastettua valkosipulia
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu

Valmistus

  • Liota kikherneitä yön yli. Kaada vesi pois, ja keitä kikherneitä tuoreessa vedessä 1 tunti.

  • Hienonna parsakaali veitsellä tai monitoimikoneella. Kääntele kikherneet, parsakaali, feta ja mantelit yhteen.

  • Raasta inkivääri ja valkosipuli hienoksi ja sekoita ne sitruunamehuun ja öljyyn.

  • Kaada kastike salaatin päälle.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background