Vietnamilaiset broileri-kesärullat

40 minuuttia
193 kcal

Ohjeellamme teet helpot ja herkulliset vietnamilaiset broileri-kesärullat. Älä unohda kastiketta, sillä chilin ja mansikan liitto on herkullinen.

Kesärullat

KESÄRULLAT Salaatti estää kasvissuikaleita puhkaisemasta ohutta riisipaperiarkkia.

© Betina Hastoft

Vietnamilaiset broileri-kesärullat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 ANNOSTA

  • ½ broilerin rintaleike
  • ½ friseesalaatti
  • ½ kurkku
  • ½ kevätsipuli
  • ½ paprika
  • 5 sokerihernettä
  • ½ kourallista herneenversoja
  • 4 kpl. riisipaperiarkkia

Dippikastike

  • ½ punainen chilipalko
  • 125 g mansikoita
  • ¼ limetin mehu
  • 1½ rkl makeaa chilikastiketta

Valmistus

  • Paista broileri pannulla, jäähdytä ja viipaloi.
  • Revi salaatti, suikaloi kurkku ja paprika, viipaloi kevät­sipuli ja halkaise herneenpalot pitkittäin.
  • Poista chilistä siemenet ja soseuta dippiainekset.
  • Kasta riisipaperiarkit yksi kerrallaan kuumaan veteen ja levitä kostutetulle keittiöpyyhkeelle tai talouspaperille.
  • Jaa salaatti, broileri, kasvikset ja herneenversot arkkien keskelle. Taita sivut täytteen päälle ja rullaa arkit napakasti.
  • Puolita rullat.
  • Tarjoa rullat chili-mansikkadipin kanssa.

VINKKI Kesärulliin sopivat myös katkaravut, lohi ja tofu.
VINKKI Kastele riisipaperiarkit kuumaan, mielellään kiehuvaan veteen ja ravista vesi tarkkaan pois ennen kuin täytät rullat.