- Halkaise jäähtyneet perunat.
- Poista parsojen tyvestä pieni pala ja pane parsat kulhoon. Valuta joukkoon vähän rypsiöljyä. Lisää ripaus suolaa ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Anna seistä minuutin ajan ja valuta vesi pois. Halkaise parsat pituussuunnassa.
- Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Asettele lehdet suurelle tarjoiluvadille. Lisää halkaistut porkkanat ja retiisit, ohuiksi viipaleiksi leikattu kukkakaali, perunat, parsat, herneet, herneenversot ja krassi.
- Valuta joukkoon 8 rkl kastiketta juuri ennen tarjoilua. Tee valmiit annokset tai tarjoile sellaisenaan.
- Nosta lohifilee leivinpaperin päälle pellille. Mausta kala suolalla ja paista sitä 200 asteessa 20 min.
- Lisää kirveli, krassi sekä limetinlohkot. Nosta filee tarjoiluvadille tai tee valmiit annokset.
LUE MYÖS: Näin kesäaikaan siirtyminen vaikuttaa ihmiseen