Tulinen tomaatti-jättirapukeitto

1 tuntia
257 kcal

Tulinen tomaatti-kalakeitto aateloidaan jättikatkaravuilla.

Ihanaa, lämmittävää keittoa!

Tulinen tomaatti-jättirapukeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 annospalaa lohifileetä
  • 10 jättikatkarapua
  • ½ turskafilee
  • ½ salaattifenkoli
  • ½ punasipuli
  • ¼ vihreää chilipaprikaa
  • valkosipulinkynttä
  • 1 lehtisellerin vartta
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • ¾ tl suolaa
  • ¾ kasvisliemikuutiota
  • 1 tölkillistä säilyketomaatteja
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 350 ml kiehuvaa vettä
  • Mustapippuria myllystä

Pinnalle

  • Silopersiljaa, lehtiselleriä

Valmistus

  • Pilko kasvikset. Mittaa öljy pataan ja kuullota kasviksia 10 minuuttia. Lisää säilyketomaatit ja tomaattipyree sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen 2 minuuttia.

  • Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot ja anna kiehua vielä pari minuuttia ennen kuin soseutat keiton sauvasekoittimella.

  • Keiton ei tarvitse olla aivan sileää.

  • Poista lohesta nahka ja paloittele fleet. Kuori jättiravut.

  • Lisää lohi ja jättikatkaravut keittoon ja anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Annostele keitto neljään kulhoon. Koristele annokset persiljalla ja pienen pieniksi kuutioiksi pilkotulla lehtisellerillä.

LUE MYÖS: Onko tomaattikeitto terveellistä?


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background