Uunikala-escabeche

25 minuuttia
228 kcal

Hasselpähkinä-neilikka-anisleivitettyä vaaleaa kalaa escabeche-kastikkeella basilika-granaattiomena-pinaattipedillä.

Uunikala-escabeche

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 palaa tuoretta valkeaa kalaa
  • 33 g tuoretta pinaattia
  • ⅓ nippu tuoretta basilikaa
  • granaattiomenan siemenet

Leivitys

  • Leivitys
  • 33 g paahdettuja hasselpähkinöitä
  • ⅓ tl jauhettua neilikkaa
  • ⅓ tl jauhettua anista
  • ⅓ tl merisuolaa

Escabeche-kastike kalalle

  • Escabeche-kastike kalalle
  • ¼ dl hyvää oliiviöljyä
  • ⅓ rkl hunajaa
  • 1 rkl omenasiiderietikkaa

Valmistus

  • Huuhtele pinaatti ja basilika ja asettele ne tarjoiluvadille granaattiomenan siementen kanssa.

  • Ravistele kastikeaineksia lasipurkissa, kunnes kastike sakenee.

  • Sekoita leivitteen ainekset ja kääntele kalapalat joka puolelta siinä.

  • Paista kalapaloja leivinpaperin päällä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Aseta tarjolle kasvispedille escabeche-kastikeastian kanssa.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background