Uunikala-escabeche

25 minuuttia
228 kcal

Hasselpähkinä-neilikka-anisleivitettyä vaaleaa kalaa escabeche-kastikkeella basilika-granaattiomena-pinaattipedillä.

Uunikala-escabeche

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 palaa tuoretta valkeaa kalaa
  • 33 g tuoretta pinaattia
  • ⅓ nippu tuoretta basilikaa
  • granaattiomenan siemenet

Leivitys

  • Leivitys
  • 33 g paahdettuja hasselpähkinöitä
  • ⅓ tl jauhettua neilikkaa
  • ⅓ tl jauhettua anista
  • ⅓ tl merisuolaa

Escabeche-kastike kalalle

  • Escabeche-kastike kalalle
  • ¼ dl hyvää oliiviöljyä
  • ⅓ rkl hunajaa
  • 1 rkl omenasiiderietikkaa

Valmistus

  • Huuhtele pinaatti ja basilika ja asettele ne tarjoiluvadille granaattiomenan siementen kanssa.

  • Ravistele kastikeaineksia lasipurkissa, kunnes kastike sakenee.

  • Sekoita leivitteen ainekset ja kääntele kalapalat joka puolelta siinä.

  • Paista kalapaloja leivinpaperin päällä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Aseta tarjolle kasvispedille escabeche-kastikeastian kanssa.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background