Sitruunabroileria, punasipulihilloketta ja pinaatti-perunasosetta
Valmistus
Kuori, lohko ja keitä perunat kypsiksi.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää voi. Odota, kunnes vaahto on kiehunut pois ja paista broilerifileet kullanruskeiksi molemmin puolin.
Jälkikypsytä broilereita 200 asteessa noin 7 minuuttia.
Hienonna sipuli ja lisää pannuun. Lisää hunaja, suolaa ja pippuria ja sitruunamehu. Anna kiehua kokoon ja tarkista maku.
Kuori porkkanat ja suikaloi ne pitkittäin ohuiksi suikaleiksi mandoliinilla tai kuorimaveitsellä. Nostele joukkoon herneenversot.
Poista pinaatinlehdistä paksut lehtiruodit ja hienonna ne. Muussaa perunat, lisää pinaatti ja rapsiöljy. Kuumenna ja mausta suolalla ja pippurilla.
Nosta fileet lautasille, jaa sose ja salaatti viereen. Lusikoi sipulihilloketta kastikkeeksi.
Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!
KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan
- 10–30 min treenivideot
- Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
- Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
- Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!
TARJOUS: 3 kk 8,95 €
