Sitruunabroileria, punasipulihilloketta ja pinaatti-perunasosetta

30 minuuttia
530 kcal

Sitruunabroileria, punasipulihilloketta ja pinaatti-perunasosetta

Sitruunabroileria, punasipulihilloketta ja pinaatti-perunasosetta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g perunoita
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 tl voita
  • 250 g broilerin rintafileitä
  • 2 porkkanaa
  • 100 g lehtipinaattia
  • 2 tl rapsi- tai rypsiöljyä
  • 2 kourallista herneenversoja

Sipulihilloke

  • 1 iso punasipuli
  • 2 sitruunan mehu
  • 1 rkl hunajaa
  • merisuolaa
  • pippuria

Valmistus

  • Kuori, lohko ja keitä perunat kypsiksi.

  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää voi. Odota, kunnes vaahto on kiehunut pois ja paista broilerifileet kullanruskeiksi molemmin puolin.

  • Jälkikypsytä broilereita 200 asteessa noin 7 minuuttia.

  • Hienonna sipuli ja lisää pannuun. Lisää hunaja, suolaa ja pippuria ja sitruunamehu. Anna kiehua kokoon ja tarkista maku.

  • Kuori porkkanat ja suikaloi ne pitkittäin ohuiksi suikaleiksi mandoliinilla tai kuorimaveitsellä. Nostele joukkoon herneenversot.

  • Poista pinaatinlehdistä paksut lehtiruodit ja hienonna ne. Muussaa perunat, lisää pinaatti ja rapsiöljy. Kuumenna ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Nosta fileet lautasille, jaa sose ja salaatti viereen. Lusikoi sipulihilloketta kastikkeeksi.

LUE MYÖS: Marinoitu punasipuli – helppoa ja herkullista


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background