Parmankinkku-ananas-artisokkapizza mantelipohjalla

30 minuuttia
298,8 kcal

Ylellinen pizza karppaajalle.

Pohjan voi tehdä myös kukkakaalista!

Parmankinkku-ananas-artisokkapizza mantelipohjalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Pohja

  • ⅓ dl kookosjauhoa
  • ¾ dl mantelijauhoa
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¾ munaa
  • ⅔ rkl oliiviöljyä
  • ¼ dl kookosmaitoa
  • ¼ rkl psylliumjauhetta (hienonnettua psylliuminkuorta, gluteenittomien jauhojen hyllystä tai leivontaosaston liepeiltä)
  • ¼ tl merisuolaa

Kastike

  • ¼ tlk kuorittuja tomaatteja
  • ¼ tlk tomaattipyreetä
  • ¼ tl oreganoa
  • ¼ tl basilikaa
  • silputtua chilipaprikaa
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¼ tl mustapippuria myllystä

Täyte

  • 22 g tuoretta ananasta
  • ¼ rasia parmankinkkua
  • 1 säilöttyä artisokanpohjaa
  • 17 g juustoraastetta

Valmistus

  • Sekoita pohjan ainekset ja kaaviloi pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 10 minuuttia.

  • Sekoita kastikeainekset kattilassa ja kuumenna ne kiehumispisteeseen.

  • Levitä kastike pohjan päälle.

  • Paloittele ananas, artisokka ja kinkku.

  • Levitä täyteainekset pizzalle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.

LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background