Parmankinkku-ananas-artisokkapizza mantelipohjalla

30 minuuttia
298,8 kcal

Ylellinen pizza karppaajalle.

Pohjan voi tehdä myös kukkakaalista!

Parmankinkku-ananas-artisokkapizza mantelipohjalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Pohja

  • ⅓ dl kookosjauhoa
  • ¾ dl mantelijauhoa
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¾ munaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ¼ dl kookosmaitoa
  • ¼ rkl psylliumjauhetta (hienonnettua psylliuminkuorta, gluteenittomien jauhojen hyllystä tai leivontaosaston liepeiltä)
  • ¼ tl merisuolaa

Kastike

  • ¼ rasia kuorittuja tomaatteja
  • ¼ rasia tomaattipyreetä
  • ¼ tl oreganoa
  • ¼ tl basilikaa
  • silputtua chilipaprikaa
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¼ tl mustapippuria myllystä

Täyte

  • 22 g tuoretta ananasta
  • ¼ Rasia parmankinkkua
  • 1 säilöttyä artisokanpohjaa
  • 17 g juustoraastetta

Valmistus

  • Sekoita pohjan ainekset ja kaaviloi pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 10 minuuttia.
  • Sekoita kastikeainekset kattilassa ja kuumenna ne kiehumispisteeseen.
  • Levitä kastike pohjan päälle.
  • Paloittele ananas, artisokka ja kinkku.
  • Levitä täyteainekset pizzalle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.

LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa