Terveellisiä reseptejä Päivällinen Parmankink... Parmankinkku-ananas-artisokkapizza mantelipohjalla 30 minuuttia 298,8 kcal Ylellinen pizza karppaajalle. Teksti: Michelle Kristensen 25. elokuuta 2013 Pohjan voi tehdä myös kukkakaalista! Parmankinkku-ananas-artisokkapizza mantelipohjalla Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta Pohja ⅓ dl kookosjauhoa ¾ dl mantelijauhoa ¼ tl leivinjauhetta ¾ munaa ½ rkl oliiviöljyä ¼ dl kookosmaitoa ¼ rkl psylliumjauhetta (hienonnettua psylliuminkuorta, gluteenittomien jauhojen hyllystä tai leivontaosaston liepeiltä) ¼ tl merisuolaa Kastike ¼ tlk kuorittuja tomaatteja ¼ tlk tomaattipyreetä ¼ tl oreganoa ¼ tl basilikaa silputtua chilipaprikaa ¼ tl merisuolaa ¼ tl mustapippuria myllystä Täyte 22 g tuoretta ananasta ¼ rasia parmankinkkua 1 säilöttyä artisokanpohjaa 17 g juustoraastetta Valmistus Sekoita pohjan ainekset ja kaaviloi pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 10 minuuttia. Sekoita kastikeainekset kattilassa ja kuumenna ne kiehumispisteeseen. Levitä kastike pohjan päälle. Paloittele ananas, artisokka ja kinkku. Levitä täyteainekset pizzalle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa MantelitLow carbPizza