Pohjan voi tehdä myös kukkakaalista!

Parmankinkku-ananas-artisokkapizza mantelipohjalla

Ylellinen pizza karppaajalle.

maanantai 26. elokuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

9 annosta

Pohja

1½ dl kookosjauhoa
4 dl mantelijauhoa
1 tl leivinjauhetta
4 munaa
3 rkl oliiviöljyä
1 dl kookosmaitoa
1 rkl psylliumjauhetta (hienonnettua psylliuminkuorta, gluteenittomien jauhojen hyllystä tai leivontaosaston liepeiltä)
½ tl merisuolaa

Kastike

½ tlk kuorittuja tomaatteja
½ tlk tomaattipyreetä
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
silputtua chilipaprikaa
¼ tl merisuolaa
¼ tl mustapippuria myllystä

Täyte

100 g tuoretta ananasta
1 pkt parmankinkkua
5 säilöttyä artisokanpohjaa
80 g juustoraastetta

Valmistus

  • Sekoita pohjan ainekset ja kaaviloi pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 10 minuuttia.
  • Sekoita kastikeainekset kattilassa ja kuumenna ne kiehumispisteeseen. 
  • Levitä kastike pohjan päälle. 
  • Paloittele ananas, artisokka ja kinkku.
  • Levitä täyteainekset pizzalle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.

LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee