Katkarapucocktail salaatinlehdissä

Rapucocktail salaatinlehdissä

Valmista terveellinen tai ylellinen versio tutusta katkarapucocktailista.

tiistai 8. heinäkuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

8 hengelle

Sydänsalaatin lehteä
320 g ravunpyrstöjä tai kuorittuja katkarapuja
1 pieni kourallinen tilliä
1 pieni kourallinen vesikrassia


Kastike

8 rkl pehmeää maitorahkaa
4 rkl majoneesia
1 luomulimetin raastettu kuori
2 rkl tomaattiketsuppia
¼ tl cayennenpippuria
¼ tl tabaskoa
1 tl worcesterkastiketta
½ tl konjakkia
Merisuolaa ja mustapippuria


Valmistus

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.
  • Sekoita kastike rapujen ja tillin joukkoon. Lusikoi huuhdotuille ja kuivatuille salaatinlehdille.
  • Koristele vesikrassilla. Tarjoile.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee