Raikas katkarapu-sitrussalaatti
Meren herkkuja on muutakin kuin sitä iänikuista lohta. Ihastu vaikka tähän pirteänmakuiseen katkarapu-sitrussalaattiin.
Meren herkkuja on muutakin kuin sitä iänikuista lohta. Ihastu vaikka tähän pirteänmakuiseen katkarapu-sitrussalaattiin.
MEREN HERKUT OVAT TERVEELLISIÄ. Syö viikossa ainakin 200 g rasvaista kalaa ja yhteensä 350 g kalaa ja äyriäisiä.
Huuhdo salaatit ja yrtit ja revi ne sopiviksi suupaloiksi.
Kuori sitrushedelmät, poista niistä kalvot ja leikkaa hedelmäliha lohkoiksi.
Sekoita kastike greippimehusta ja hunajasta ja mausta se suolalla ja pippurilla.
Kääntele kastike salaatinlehtien ja yrttien sekaan. Lisää salaattiin sitruslohkot ja katkaravut.