Terveellisiä reseptejä Päivällinen Raikas kat... Raikas katkarapu-sitrussalaatti 20 minuuttia 223 kcal Meren herkkuja on muutakin kuin sitä iänikuista lohta. Ihastu vaikka tähän pirteänmakuiseen katkarapu-sitrussalaattiin. Teksti: Augusta Sørensen 15. elokuuta 2018 MEREN HERKUT OVAT TERVEELLISIÄ. Syö viikossa ainakin 200 g rasvaista kalaa ja yhteensä 350 g kalaa ja äyriäisiä. © wichmann+bendtsen Katkarapu-sitrussalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 rapeaa salaatinkerää, esim. sydän- tai friseesalaattia 1 kourallista yrttejä 1 greippi 1 sitruuna 1 limetti ½ greipin mehu 2 rkl juoksevaa hunajaa merisuolaa mustapippuria myllystä 200 g katkarapuja Näin valmistat katkarapu-sitrussalaatin Huuhdo salaatit ja yrtit ja revi ne sopiviksi suupaloiksi. Kuori sitrushedelmät, poista niistä kalvot ja leikkaa hedelmäliha lohkoiksi. Sekoita kastike greippimehusta ja hunajasta ja mausta se suolalla ja pippurilla. Kääntele kastike salaatinlehtien ja yrttien sekaan. Lisää salaattiin sitruslohkot ja katkaravut. KatkarapuSitruunaSalaatti