Raikas katkarapu-sitrussalaatti

20 minuuttia
223 kcal

Meren herkkuja on muutakin kuin sitä iänikuista lohta. Ihastu vaikka tähän pirteänmakuiseen katkarapu-sitrussalaattiin.

Katkarapusalaatti

MEREN HERKUT OVAT TERVEELLISIÄ. Syö viikossa ainakin 200 g rasvaista kalaa ja yhteensä 350 g kalaa ja äyriäisiä.

© wichmann+bendtsen

Katkarapu-sitrussalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 rapeaa salaatinkerää, esim. sydän- tai friseesalaattia
  • 1 kourallista yrttejä
  • 1 greippi
  • 1 sitruuna
  • 1 limetti
  • ½ greipin mehu
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g katkarapuja

Näin valmistat katkarapu-sitrussalaatin

  • Huuhdo salaatit ja yrtit ja revi ne sopiviksi suupaloiksi.

  • Kuori sitrushedelmät, poista niistä kalvot ja leikkaa hedelmäliha lohkoiksi.

  • Sekoita kastike greippi­mehusta ja hunajasta ja mausta se suolalla ja ­pippurilla.

  • Kääntele kastike salaatinlehtien ja yrttien sekaan. Lisää salaattiin sitruslohkot ja katkaravut.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background