Parsakeittoa ja katkarapuja

20 minuuttia
336 kcal

Jos et keksi, mitä tarjoaisit päivälliseksi, kokeile tätä herkullista reseptiä. Parsakeitto katkarapujen kera valmistuu puolessa tunnissa.

Keittokulho ja katkarapuja lautasella

Parsakeitto katkarapujen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 nippua valkoista parsaa
  • 6 dl kana- tai kasvislientä
  • 3 vihreää parsaa
  • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • merisuolaa
  • 1 tillinoksa
  • 200 g kuorittuja katkarapuja

Parsakeiton ja katkarapujen valmistus

  • Kuori ja paloittele valkoiset parsat.

  • Keitä niitä kana- tai kasvisliemessä 8 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä.

  • Leikkaa vihreiden parsojen tyvestä pala pois.

  • Pane ne valkoisten parsojen joukkoon kiehumaan minuutiksi.

  • Ota vihreät parsat kattilasta pois ja halkaise ne pituussuunnassa kahtia.

  • Lisää kattilaan kylmäpuristettu rypsiöljy ja soseuta keitto.

  • Mausta suolalla.

  • Annostele keitto, vihreät parsat, katkaravut ja tilli tarjolle.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background