Terveellisiä reseptejä Päivällinen Parsakeitt... Parsakeitto ja katkarapuja 20 minuuttia 336 kcal Jos et keksi, mitä tarjoaisit päivälliseksi, kokeile tätä herkullista reseptiä. Parsakeitto katkarapujen kanssa valmistuu puolessa tunnissa. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 2. heinäkuuta 2016 Parsakeitto ja katkarapuja Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 nippua valkoista parsaa 6 dl kana- tai kasvislientä 3 vihreää parsaa 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä merisuolaa 1 tillinoksa 200 g kuorittuja katkarapuja Parsakeiton ja katkarapujen valmistus Kuori ja paloittele valkoiset parsat. Keitä niitä kana- tai kasvisliemessä 8 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä. Leikkaa vihreiden parsojen tyvestä pala pois. Pane ne valkoisten parsojen joukkoon kiehumaan minuutiksi. Ota vihreät parsat kattilasta pois ja halkaise ne pituussuunnassa kahtia. Lisää kattilaan kylmäpuristettu rypsiöljy ja soseuta keitto. Mausta suolalla. Annostele keitto, vihreät parsat, katkaravut ja tilli tarjolle. ParsaKeitto