Parsakeittoa ja katkarapuja
Jos et keksi, mitä tarjoaisit päivälliseksi, kokeile tätä herkullista reseptiä. Parsakeitto katkarapujen kera valmistuu puolessa tunnissa.
Jos et keksi, mitä tarjoaisit päivälliseksi, kokeile tätä herkullista reseptiä. Parsakeitto katkarapujen kera valmistuu puolessa tunnissa.
Kuori ja paloittele valkoiset parsat.
Keitä niitä kana- tai kasvisliemessä 8 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä.
Leikkaa vihreiden parsojen tyvestä pala pois.
Pane ne valkoisten parsojen joukkoon kiehumaan minuutiksi.
Ota vihreät parsat kattilasta pois ja halkaise ne pituussuunnassa kahtia.
Lisää kattilaan kylmäpuristettu rypsiöljy ja soseuta keitto.
Mausta suolalla.
Annostele keitto, vihreät parsat, katkaravut ja tilli tarjolle.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: