Paahdettuja jättirapuja ja marinoituja papuja

30 minuuttia
432 kcal

Jättirapusalaatti on herkullinen ja terveellinen ateria, joka on helppo ja nopea valmistaa.

Jättirapusalaattia lautasella

Paahdetut ravut ja papulisäke valmistuvat vain puolessa tunnissa.

© wichmann+bendtsen

Paahdettuja jättirapuja ja marinoituja papuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 kevätsipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g valkoisia tölkkipapuja
  • 3 tl oliiviöljyä
  • 1 tl sitruunamehua
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 14 jättirapua
  • kourallinen vesikrassia
  • ½ sitruunaa
  • 2 viipaletta täysjyväleipää, 80 g

Paahdettujen jättirapujen ja marinoitujen papujen valmistus

  • Hienonna kevätsipuli ja valkosipuli.
  • Sekoita valutetut pavut, sipulit, 1 tl oliiviöljyä, suolaa ja pippuria ja pane jääkaappiin 20 minuutiksi.
  • Pyöräytä jättirapujen joukkoon 2 tl oliiviöljyä ja paahda ne nopeasti molemmilta puolilta kuumalla pannulla.
  • Jaa marinoidut pavut ja vesikrassi lautasille. Nosta katkaravut päälle ja koristele annokset sitruunalohkoilla.
  • Paahda leipää lisäkkeeksi.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background