Paahdettuja jättirapuja ja marinoituja papuja

30 minuuttia
432 kcal

Jättirapusalaatti on herkullinen ja terveellinen ateria, joka on helppo ja nopea valmistaa.

Jättirapusalaattia lautasella

Paahdetut ravut ja papulisäke valmistuvat vain puolessa tunnissa.

© wichmann+bendtsen

Paahdettuja jättirapuja ja marinoituja papuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 kevätsipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g valkoisia tölkkipapuja
  • 3 tl oliiviöljyä
  • 1 tl sitruunamehua
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 14 jättirapua
  • kourallinen vesikrassia
  • ½ sitruunaa
  • 2 viipaletta täysjyväleipää, 80 g

Paahdettujen jättirapujen ja marinoitujen papujen valmistus

  • Hienonna kevätsipuli ja valkosipuli.
  • Sekoita valutetut pavut, sipulit, 1 tl oliiviöljyä, suolaa ja pippuria ja pane jääkaappiin 20 minuutiksi.
  • Pyöräytä jättirapujen joukkoon 2 tl oliiviöljyä ja paahda ne nopeasti molemmilta puolilta kuumalla pannulla.
  • Jaa marinoidut pavut ja vesikrassi lautasille. Nosta katkaravut päälle ja koristele annokset sitruunalohkoilla.
  • Paahda leipää lisäkkeeksi.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background