Terveellisiä reseptejä Päivällinen Paahdettuj... Paahdettuja jättirapuja ja marinoituja papuja 30 minuuttia 432 kcal Jättirapusalaatti on herkullinen ja terveellinen ateria, joka on helppo ja nopea valmistaa. Teksti: Anne Larsen 25. tammikuuta 2019 Paahdetut ravut ja papulisäke valmistuvat vain puolessa tunnissa. © wichmann+bendtsen Paahdettuja jättirapuja ja marinoituja papuja Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 kevätsipulia 2 valkosipulinkynttä 200 g valkoisia tölkkipapuja 3 tl oliiviöljyä 1 tl sitruunamehua merisuolaa pippuria 14 jättirapua kourallinen vesikrassia ½ sitruunaa 2 viipaletta täysjyväleipää, 80 g Paahdettujen jättirapujen ja marinoitujen papujen valmistus Hienonna kevätsipuli ja valkosipuli. Sekoita valutetut pavut, sipulit, 1 tl oliiviöljyä, suolaa ja pippuria ja pane jääkaappiin 20 minuutiksi. Pyöräytä jättirapujen joukkoon 2 tl oliiviöljyä ja paahda ne nopeasti molemmilta puolilta kuumalla pannulla. Jaa marinoidut pavut ja vesikrassi lautasille. Nosta katkaravut päälle ja koristele annokset sitruunalohkoilla. Paahda leipää lisäkkeeksi. ValkopapuKatkarapu