Omenatäytteiset kanaleikkeet ja waldorfinsalaatti

40 minuuttia
580 kcal

Illalla syödään omenaa! Nimittäin kanafileeseen kätkettynä ja salaatissa. Katso reseptit täältä.

Omenatäytteinen kanafilee

OMENAA KAHDELLA TAPAA – kanaleikkeen täytteessä sipulin kanssa ja ihanohuina viipaleina salaatissa. Hyvää ruokahalua!

© Skovdal Nordic

Omenatäytteiset kanaleikkeet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 personer

  • 1 omena
  • 1 salottisipuli
  • 1 tl voita
  • 1 rkl persiljasilppua
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria
  • 2 broilerin rintafilettä
  • 2 viipaletta parmankinkkua

Lisäksi:

  • 4 sellerinvartta
  • 3 punaista omenaa
  • 1 dl ranskankermaa, kevyttä
  • ½ dl viinietikkaa, omena
  • 2 rkl sokeria
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria
  • 150 g vihreitä rypäleitä
  • 6 pähkinää, pekaania
  • 1 kourallista vesikrassia

Valmistus

  • Kuutioi omena ja hienonna sipuli.
  • Hauduta ne voissa pehmeiksi. Sekoita joukkoon persiljasilppu ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tee syvä viilto broileri fileiden kylkeen ja täytä viilto omena-sipulisekoituksella.
  • Kääri fileet parmankinkkuviipaleisiin ja paista pannulla noin 6 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Revi lehtiselleri suikaleiksi ja upota suikaleet kylmään veteen. Viipaloi omenat paperinohuiksi viipaleiksi.
  • Sekoita ranskankerma, etikka ja sokeri kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Sekoita lehtiselleri, omena, rypäleet ja pekaanipähkinät. Jaa lautasille, lorauta kastiketta päälle, nosta kanaleikkeet viereen ja koristele annokset krassilla.

VINKKI Purista omenaviipaleiden päälle sitruunamehua, niin ne eivät tummu.