Terveellisiä reseptejä Päivällinen Naudanliha... Naudanliha-porkkana-nuudelivokki 20 minuuttia 582 kcal KUNTO PLUSSAN supermaukas naudanliha-porkkana-nuudelivokki valmistuu alta aikayksikön ja sopii niin viikonlopun herkkupäivälliseksi kuin nopeaksi arkiruuaksikin. Teksti: Gitte Heidi Rasmussen 2. syyskuuta 2021 NAUDANLIHA-PORKKANA-NUUDELIVOKKI - herkkuruokaa vain 20 minuutissa! © Skovdal Nordic Naudanliha-porkka-nanuudelivokki Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 125 g täysjyvänuudeleita 500 g erivärisiä porkkanoita 1 punainen chilipalko 250 g naudan ulkofilettä 2 tl seesamiöljyä 1 rkl teriyakikastiketta 2 tl makeaa chilikastiketta thaibasilikaa tai korianteria Valmistus Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori porkkanat ja tee niistä mandoliinilla tai kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna. Suikaloi liha ja paista pannulla öljyssä pari minuuttia. Lisää porkkanat ja paista vielä 3–4 minuuttia. Jätä porkkanoihin puruvaraa. Lisää teriyaki- ja chilikastike ja paista, kunnes liika neste on haihtunut pois. Voit tarjota nuudelit erikseen tai pyöräyttää ne mukaan pannulle. Silppua basilikaa tai korianteria päälle. NaudanlihaPorkkana