Naudanliha-porkkana-nuudelivokki

20 minuuttia
582 kcal

KUNTO PLUSSAN supermaukas naudanliha-porkkana-nuudelivokki valmistuu alta aikayksikön ja sopii niin viikonlopun herkkupäivälliseksi kuin nopeaksi arkiruuaksikin.

NAUDANLIHA-PORKKANA-NUUDELIVOKKI - herkkuruokaa vain 20 minuutissa!

© Skovdal Nordic

Naudanliha-porkka-nanuudelivokki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 125 g täysjyvänuudeleita
  • 500 g erivärisiä porkkanoita
  • 1 punainen chilipalko
  • 250 g naudan ulkofilettä
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 1 rkl teriyakikastiketta
  • 2 tl makeaa chilikastiketta
  • thaibasilikaa tai korianteria

Valmistus

  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Kuori porkkanat ja tee niistä mandoliinilla tai kuorimaveitsellä ohuita suikaleita.
  • Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna.
  • Suikaloi liha ja paista pannulla öljyssä pari minuuttia. Lisää porkkanat ja paista vielä 3–4 minuuttia. Jätä porkkanoihin puruvaraa.
  • Lisää teriyaki- ja chilikastike ja paista, kunnes liika neste on haihtunut pois.
  • Voit tarjota nuudelit erikseen tai pyöräyttää ne mukaan pannulle. Silppua basilikaa tai korianteria päälle.