Valmistus
Pane rusinat 30 minuutiksi likoon. Poista lohesta nahka, ripottele fileen päälle unikonsiemenet sekä limettimehua, ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista 175-asteisessa uunissa 10 - 12 min.
Sekoita parsakaalipeston ainekset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
Keitä pastaa maks. 4 min. Pilko sipuli hienoksi ja paahda pannulla 6 min.
Höyrytä ruusukaalia ja porkkanoita kevyesti 1 min.
Tarjoile kala ja vihannekset pastan kanssa.
LUE MYÖS: Vauhdita painonpudotusta kesäkurpitsapastalla
HUOM!
Pasta on kaunista, mutta ei kovin kuitupitoista. Parsakaalissa ja ruusukaalissa on kuitua, mutta jos haluat enemmän kuitua, valitse mustan pastan sijaan ruis- tai täysjyväpastaa.
LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta