Mustaa pastaa ja unikonsiemenlohta
Parsakaalipesto ja ruusukaalisalaatti lohen ja pastan lisukkeina tekevät annoksesta todellisen terveyspommin.
Parsakaalipesto ja ruusukaalisalaatti lohen ja pastan lisukkeina tekevät annoksesta todellisen terveyspommin.
Pastakin voi olla terveellistä, kunhan käytät annoksissa riittävästi vihreää.
Pane rusinat 30 minuutiksi likoon. Poista lohesta nahka, ripottele fileen päälle unikonsiemenet sekä limettimehua, ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista 175-asteisessa uunissa 10 - 12 min.
Sekoita parsakaalipeston ainekset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
Keitä pastaa maks. 4 min. Pilko sipuli hienoksi ja paahda pannulla 6 min.
Höyrytä ruusukaalia ja porkkanoita kevyesti 1 min.
Tarjoile kala ja vihannekset pastan kanssa.
LUE MYÖS: Vauhdita painonpudotusta kesäkurpitsapastalla
Pasta on kaunista, mutta ei kovin kuitupitoista. Parsakaalissa ja ruusukaalissa on kuitua, mutta jos haluat enemmän kuitua, valitse mustan pastan sijaan ruis- tai täysjyväpastaa.