Terveellisiä reseptejä Päivällinen Misomarino... Misomarinoitua lohta ja raparperia 30 minuuttia 516 kcal Aavistuksen kirpakka raparperi ja pehmeän rasvainen lohi sopivat mainiosti yhteen. Vihreä parsa viimeistelee kokonaisuuden. Teksti: Michelle Kristensen 23. toukokuuta 2016 Misomarinoitua lohta ja raparperia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 250 g lohta 2 raparperinvartta ¼ sitruunaa viipaleina Misomarinadi 1 rkl vaaleaa misoa 1 tl tummaa seesamiöljyä 1 rkl agavesiirappia 1 tl raastettua inkivääriä ½ valkosipulinkynsi ½ rkl hienonnettua ruohosipulia Raparperi-tomaattisalsa 2 raparperinvartta 7 oranssia kirsikkatomaattia ½ tl voita Ripaus steviaa ½ rkl oliiviöljyä ½ valkosipulinkynsi ½ rkl ruohosipulia Merisuolaa Lisäksi Iso nippu parsaa Misomarinoidun lohen ja raparperin valmistus Sekoita kaikki misomarinadin ainekset keskenään ja levitä lohen päälle. Levitä pinnalle hienonnetut raparperit ja sitruunaviipaleet. Kypsennä lohta 175 asteessa 15−20 min. Aloita salsa valmistus hienontamalla raparperit ja tomaatit. Paista niitä 5 minuuttia voissa ja lisää loput ainekset. Jatka paistamista 2 min ja anna seoksen jäähtyä. Poista parsojen tyvestä pieni pala. Höyrytä parsoja kiehuvassa vedessä puoli minuuttia. RaparperiParsaLohiKala