Misomarinoitua lohta ja raparperia

30 minuuttia
516 kcal

Aavistuksen kirpakka raparperi ja pehmeän rasvainen lohi sopivat mainiosti yhteen. Vihreä parsa viimeistelee kokonaisuuden.

Lohta, parsaa ja raparperia lautasella

Misomarinoitua lohta ja raparperia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g lohta
  • 2 raparperinvartta
  • ¼ sitruunaa viipaleina

Misomarinadi

  • 1 rkl vaaleaa misoa
  • 1 tl tummaa seesamiöljyä
  • 1 rkl agavesiirappia
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ½ rkl hienonnettua ruohosipulia

Raparperi-tomaattisalsa

  • 2 raparperinvartta
  • 7 oranssia kirsikkatomaattia
  • ½ tl voita
  • Ripaus steviaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ½ rkl ruohosipulia
  • Merisuolaa

Lisäksi

  • Iso nippu parsaa

Misomarinoidun lohen ja raparperin valmistus

  • Sekoita kaikki misomarinadin ainekset keskenään ja levitä lohen päälle.
  • Levitä pinnalle hienonnetut raparperit ja sitruunaviipaleet.
  • Kypsennä lohta 175 asteessa 15−20 min.
  • Aloita salsa valmistus hienontamalla raparperit ja tomaatit.
  • Paista niitä 5 minuuttia voissa ja lisää loput ainekset.
  • Jatka paistamista 2 min ja anna seoksen jäähtyä.
  • Poista parsojen tyvestä pieni pala.
  • Höyrytä parsoja kiehuvassa vedessä puoli minuuttia.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background