Lohipurilainen munakoisoa sämpylänä

15 minuuttia

Tätä herkullisempaa ja terveelisempää hampurilaista saa hakemalla hakea!

Lohipurilainen munakoisoa sämpylänä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hampurilaisen valmistusaineet

  • 2 kpl. 125 g:n lohipihviä
  • 1 munakoiso
  • 4 pientä tomaattia viipaleina
  • 40 g paahdettuja pinjansiemeniä
  • merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Paistamiseen

  • 2 tl oliiviöljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Tillikastike

  • 1 dl kreikkalaista jogurttia
  • ½ rkl majoneesia
  • 1 tl tamarisoijakastiketta (vehnätön)
  • ½ nippu tilliä
  • ½ tl suolaa
  • ripaus vastajauhettua pippuria
  • 1 tl agavesiirappia

Valmistus

  • Sekoita kastikeainekset keskenään ja pane kastike jääkaappiin maustumaan.

  • Grillaa tai paista kala niukassa öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Leikkaa munakoisosta 4 viipaletta ja ruskista ne niukassa öljyssä.

  • Kokoa hampurilaiset: asettele lautasille ensin munakoisoviipale ja sen päälle lohipihvi, kastiketta ja tomaattia, pinjansiemeniä ja toinen munakoisoviipale kanneksi.