Lohi-kampasimpukkavartaat, tomaattisalaattia ja pastaa

Valloittavat vartaat värikkään salaatin kera.

tiistai 12. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Valmistusaineet

4 hengelle

8 kampasimpukkaa
400 g lohta isoina kuutioina
4 limeä
1 tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
merisuolaa, mustapippuria

300 g täysjyväpastaa
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä

400 g pieniä tomaatteja, mielellään eri värisiä
1 banaanisalottisipuli
1 ruukku basilikaa


Kastike

2 dl kylmäpuristettua oliivi- tai rypsiöljyä
½ dl valkoviinietikkaa
1 rkl dijoninsinappia
merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria


    Valmistus

  • Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä, valuta ja mausta rypsiöljyllä.

  • Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja sipuli renkaiksi. Irrota basilikanlehdet. Sekoita salaatiksi.

  • Kaada kastikeainekset pulloon tai kannelliseen tiiviiseen kulhoon ja sekoita kastikeainekset ravistamalla.

  • Mausta lohi oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
  • Grillaa lohta 1–2 min ja simpukoita 1 min kummaltakin puolelta, ja pane ne vartaisiin.
  • Kokoa annokset. Lisää kastike.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee