Linssikeitto ja raparperisalsa
Raparperisalsa, pistaasipähkinät ja tuore persilja ovat raikas lisä täyteläiselle linssikeitolle.
Raparperisalsa, pistaasipähkinät ja tuore persilja ovat raikas lisä täyteläiselle linssikeitolle.
Hienonna sipuli, paloittele porkkanat ja raparperit.
Pane keiton ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla 30 min.
Soseuta keitto ja mausta se omenaviinietikalla.
Paahda pähkinät. Kuutioi raparperit. Kuumenna ½ dl vettä ja siirappi kattilassa.
Lisää raparperit ja keitä niitä 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita kaikki salsan ainekset monitoimikoneessa.
Tarjoa keitto skyrin tai maitorahkan ja salsan kanssa.
LUE MYÖS:Näillä vinkeillä valmistat aivan parasta kurpitsakeittoa!