Uunikala kvinoan & kukkakaalicruditéen kera
Kaunis ja terveellinen annos. Crudité tarkoittaa kypsentämättä nautittavia kasviksia.
Kaunis ja terveellinen annos. Crudité tarkoittaa kypsentämättä nautittavia kasviksia.
Kypsennä kvinoa.
Pane kala uuninkestävään vuokaan leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Leikkaa kukkakaali ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai vihannesleikkurilla.
Huuhtele pinaatti hyvin ja ryöppää se nopeasti kevyesti suolatussa vedessä. Leikkaa limetistä ohuita viipaleita.
Asettele lautaselle kukkakaali, pinaatti, tilkka oliiviöljyä, turska, silputut mausteyrtit, hieman limetinmehua, ripaus suolaa ja pippuria ja viereen limettiviipaleet ja kvinoa.
LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa
Sivustossa ja sovelluksessa mm: