Uunikala kvinoan & kukkakaalicruditéen kera

25 minuuttia
265 kcal

Kaunis ja terveellinen annos. Crudité tarkoittaa kypsentämättä nautittavia kasviksia.

Uunikala kvinoan & kukkakaalicruditéen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 40 g mustaa kvinoaa
  • Merisuolaa
  • 2 pieni kourallinen sileälehtistä persiljaa
  • 2 pieni kourallinen tilliä
  • 200 g turskaa tai muuta vaaleaa kalafileetä
  • 250 g violettia kukkakaalia (tai tavallista valkoista) ohuina viipaleina
  • 100 g pinaattia
  • 10 g ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 limettiä
  • Vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Kypsennä kvinoa.

  • Pane kala uuninkestävään vuokaan leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 12 minuuttia.

  • Leikkaa kukkakaali ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai vihannes­leikkurilla.

  • Huuhtele pinaatti hyvin ja ryöppää se nopeasti kevyesti suolatussa vedessä. Leikkaa limetistä ohuita viipaleita.

  • Asettele lautaselle kukkakaali, pinaatti, tilkka oliiviöljyä, turska, silputut mausteyrtit, hieman limetin­mehua, ripaus suolaa ja pippuria ja viereen limettiviipaleet ja kvinoa.

LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background