Uunikala kvinoan & kukkakaalicruditéen kera

25 minuuttia
265 kcal

Kaunis ja terveellinen annos. Crudité tarkoittaa kypsentämättä nautittavia kasviksia.

Uunikala kvinoan & kukkakaalicruditéen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 40 g mustaa kvinoaa
  • Merisuolaa
  • 2 pieni kourallinen sileälehtistä persiljaa
  • 2 pieni kourallinen tilliä
  • 200 g turskaa tai muuta vaaleaa kalafileetä
  • 250 g violettia kukkakaalia (tai tavallista valkoista) ohuina viipaleina
  • 100 g pinaattia
  • 10 g ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 limettiä
  • Vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Kypsennä kvinoa.

  • Pane kala uuninkestävään vuokaan leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 12 minuuttia.

  • Leikkaa kukkakaali ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai vihannes­leikkurilla.

  • Huuhtele pinaatti hyvin ja ryöppää se nopeasti kevyesti suolatussa vedessä. Leikkaa limetistä ohuita viipaleita.

  • Asettele lautaselle kukkakaali, pinaatti, tilkka oliiviöljyä, turska, silputut mausteyrtit, hieman limetin­mehua, ripaus suolaa ja pippuria ja viereen limettiviipaleet ja kvinoa.

LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background