Terveellisiä reseptejä Päivällinen Maa-artiso... Maa-artisokkakeitto ja kampasimpukoita 25 minuuttia 254 kcal Granaattiomenansiemenillä koristeltu maa-artisokkakeitto kampasimpukoiden kera on erinomaista litteän vatsan ruokaa. Teksti: KUNTOPLUS 8. joulukuuta 2014 Kaikissa KUNTO PLUS -dieetin ohjeissa on vain 250 kcal. Maa-artisokkakeitto ja kampasimpukoita Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 300 g maa-artisokkaa 1 sipulia 2 valkosipulin kynsi 200 g purjosipulia 2 pieni nippu tuoretta timjamia 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä Merisuolaa ja jauhettua mustapippuria 4 kampasimpukkaa (tai 3 rkl katkarapuja) 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä 50 g granaattiomenan siemeniä Silopersiljaa Valmistus Kuori 150 g maa-artisokkaa ja sipulit. Paloittele. Viipaloi 100 g purjoa. Kaada 5 dl vettä kattilaan, lisää maa-artisokka, sipulit ja purjo. Kiehauta, lisää timjami ja rypsiöljy. Anne kiehua hiljaisella tulella 10 minuuttia. Ota timjaminippu pois, sekoita keittoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Taputtele kampasimpukat kuiviksi ja paista ne oliiviöljyssä korkealla lämmöllä 1 min molemmin puolin. Nosta simpukat talouspaperin päälle. Annostele lautaselle keitto, simpukat, granaattiomenan siemenet ja persilja. Lue myos: Uunipaahdetut maa-artisokat KeittoMaa-artisokka