Kevyt broileriviillokki

Puolta enemmän vihanneksia ja vain puolet rasvaa.

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010 teksti KUNTOPLUS

1 annos

1 broilerin rintafilee
1/2 l kanalientä
1 purjosipuli
150 g vihreää parsaa
100 g vaaleaa parsaa
100 g kukkakaalin
kukintoja
1 tl maissitärkkelystä
suolaa ja pippuria
1/2 nippua tilliä


Lisäksi
50 g villiriisiseosta, pieniä salaatinlehtiä


Valmistus

Keitä broilerin rintafileetä kanaliemessä 12 min. Nosta filee liemestä ja paloittele se. Säästä liemi kasvisten kypsentämiseen.

Leikkaa kuoritut valkoiset parsat paloiksi ja keitä niitä 5 min broilerin keitinliemessä.

Paloittele purjosipuli ja keitä parsojen kanssa 4 min.

Keitä vihreitä parsoja ja kukkakaalin kukintoja 2 min.

Nosta kaikki kasvikset liemestä pois.

Ota 1,5 dl keitinlientä. Sekoita maissitärkkelys kylmään vesitilkkaan. Lisää suurus liemen joukkoon, kuumenna ja keitä minuutin ajan.

Lisää puolet tillistä, kaikki kasvikset ja broileri. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa tilkka keitinlientä. Ripottele pinnalle loput tillistä ja nauti riisin ja salaatin kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee