1 annos
1 broilerin rintafilee
1/2 l kanalientä
1 purjosipuli
150 g vihreää parsaa
100 g vaaleaa parsaa
100 g kukkakaalin
kukintoja
1 tl maissitärkkelystä
suolaa ja pippuria
1/2 nippua tilliä
Lisäksi
50 g villiriisiseosta, pieniä salaatinlehtiä
Valmistus
Keitä broilerin rintafileetä kanaliemessä 12 min. Nosta filee liemestä ja paloittele se. Säästä liemi kasvisten kypsentämiseen.
Leikkaa kuoritut valkoiset parsat paloiksi ja keitä niitä 5 min broilerin keitinliemessä.
Paloittele purjosipuli ja keitä parsojen kanssa 4 min.
Keitä vihreitä parsoja ja kukkakaalin kukintoja 2 min.
Nosta kaikki kasvikset liemestä pois.
Ota 1,5 dl keitinlientä. Sekoita maissitärkkelys kylmään vesitilkkaan. Lisää suurus liemen joukkoon, kuumenna ja keitä minuutin ajan.
Lisää puolet tillistä, kaikki kasvikset ja broileri. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa tilkka keitinlientä. Ripottele pinnalle loput tillistä ja nauti riisin ja salaatin kanssa.
