Kesäkurpitsapastaa ja mausteista broileria

35 minuuttia
503 kcal

Mausteista broileria ja mietoa kesäkurpitsaa. Toisiaan täydentävä makujen liitto.

Ainekset

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Pasta

  • 1 kesäkurpitsa

Salaatti

  • 4 retiisiä
  • ¼ granaattiomenan siemenet
  • 200 g romanesco- tai kukkakaalia
  • 200 g herneitä

Mausteinen broileri

  • 250 g broilerin rintaa
  • 50 g mantelirouhetta
  • ½ tl chilihiutaleita
  • ½ tl cayennenpippuria
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • ½ tl merisuolaa
  • ¼ tl mustapippuria myllystä
  • 1 vatkattu muna

Persiljapesto

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ pientä avokadoa
  • 2 rkl omenasiiderietikkaa
  • 1 dl tuoretta persiljaa
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • ½ tl merisuolaa
  • ¼ dl vettä

Valmistus

  • Sekoita mantelit, chili, cayennenpippuri, valkosipuli, suola ja pippuri tehosekoittimessa karkeaksi soseeksi.
  • Paloittele broilerinfile ja kierittele palat ensin kananmunassa, sitten mantelisoseessa.
  • Levitä palat leivinpaperille uunipellin päälle ja paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa 15 - 20 min.
  • Laita peston ainekset tehosekoittimeen ja anna sekoittimen käydä 30 - 90 sekuntia siitä riippuen kuinka karkeaa tai hienojakoista pestoa haluat.
  • Suikaloi kesäkurpitsa pastaa muistuttaviksi suikaleiksi, kuorimaveitsellä tai pastakoneella.
  • Pilko salaatin vihannekset haluamasi kokoisiksi.
  • Asettele kaikki yhdessä tarjolle.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background