Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kesäkurpit... Kesäkurpitsapastaa ja mausteista broileria 35 minuuttia 503 kcal Mausteista broileria ja mietoa kesäkurpitsaa. Toisiaan täydentävä makujen liitto. Teksti: Michelle Kristensen 20. maaliskuuta 2014 Ainekset Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta Pasta 1 kesäkurpitsa Salaatti 4 retiisiä ¼ granaattiomenan siemenet 200 g romanesco- tai kukkakaalia 200 g herneitä Mausteinen broileri 250 g broilerin rintaa 50 g mantelirouhetta ½ tl chilihiutaleita ½ tl cayennenpippuria 1 murskattu valkosipulinkynsi ½ tl merisuolaa ¼ tl mustapippuria myllystä 1 vatkattu muna Persiljapesto 1 rkl oliiviöljyä ½ pientä avokadoa 2 rkl omenasiiderietikkaa 1 dl tuoretta persiljaa 1 murskattu valkosipulinkynsi ½ tl merisuolaa ¼ dl vettä Valmistus Sekoita mantelit, chili, cayennenpippuri, valkosipuli, suola ja pippuri tehosekoittimessa karkeaksi soseeksi. Paloittele broilerinfile ja kierittele palat ensin kananmunassa, sitten mantelisoseessa. Levitä palat leivinpaperille uunipellin päälle ja paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa 15 - 20 min. Laita peston ainekset tehosekoittimeen ja anna sekoittimen käydä 30 - 90 sekuntia siitä riippuen kuinka karkeaa tai hienojakoista pestoa haluat. Suikaloi kesäkurpitsa pastaa muistuttaviksi suikaleiksi, kuorimaveitsellä tai pastakoneella. Pilko salaatin vihannekset haluamasi kokoisiksi. Asettele kaikki yhdessä tarjolle. KesäkurpitsaKukkakaaliLow carb