Lisää muna ja tarvittaessa tilkka vettä ja pyöräytä taikina tasaiseksi.
Vuoraa 24 cm piirasvuoka leivinpaperilla ja painele taikina tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä tuorejuusto pohjalle.
Viipaloi porkkanat, juuriselleri ja kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta porkkana- ja selleriviipaleita 2 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä ja valuta.
Levitä porkkana-, selleri- ja kesäkurpitsaviipaleet pohjan päälle.
Sipaise viipaleille oliiviöljyä ja mausta timjamilla, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla 15 minuuttia.
Levitä vuohenjuustoviipaleet päälle ja kypsennä keskellä toiset 15 minuuttia.
Tarjoa lämpimän piiraan kanssa revittyä salaattia.
VINKKI Tee paistos kauden kasviksista. Kesähitti syntyy esimerkiksi babypinaatista ja paprikasta.