Kala-parsa-katkarapusalaatti

20 minuuttia
512 kcal

Päivällinen

Kala-parsa-katkarapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 4 kourallista erilaisia salaatinlehtiä
  • 150 g keitettyä vaaleaa kalaa
  • (esim. siikaa, kuhaa, ahventa tai turskaa)
  • 1 dl jogurttia
  • 2 tl majoneesia
  • 1 tl mietoa sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 200 g katkarapuja
  • 400 g vihreää parsaa
  • ½ nippua ruohosipulia
  • 2 muna
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää

Valmistus

  • Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet.
  • Perkaa kypsennetty kala nahattomaksi ja ruodottomaksi ja paloittele se.
  • Sekoita keskenään jogurtti ja majoneesi. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja pippurilla.
  • Paloittele parsat, pane ne astiaan, kaada niiden päälle kiehuvaa vettä, anna seistä 2 min ja valuta.
  • Keitä 3 minuutin kananmuna. Kuori ja halkaise muna niin, että keltuainen valuu lautaselle. Annostele kala ja katkaravut lautaselle, levitä päälle salaatti, parsat ja kastike sekä hienonnettu ruohosipuli. Nauti leivän kanssa.

MUNAFAKTAA: Montako kananmunaan viikossa saa syödä? Me kerromme!


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background