Perkaa kypsennetty kala nahattomaksi ja ruodottomaksi ja paloittele se.
Sekoita keskenään jogurtti ja majoneesi. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja pippurilla.
Paloittele parsat, pane ne astiaan, kaada niiden päälle kiehuvaa vettä, anna seistä 2 min ja valuta.
Keitä 3 minuutin kananmuna. Kuori ja halkaise muna niin, että keltuainen valuu lautaselle. Annostele kala ja katkaravut lautaselle, levitä päälle salaatti, parsat ja kastike sekä hienonnettu ruohosipuli. Nauti leivän kanssa.
KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.