Kala-parsa-katkarapusalaatti

20 minuuttia
512 kcal

Päivällinen

Kala-parsa-katkarapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 4 kourallista erilaisia salaatinlehtiä
  • 150 g keitettyä vaaleaa kalaa
  • (esim. siikaa, kuhaa, ahventa tai turskaa)
  • 1 dl jogurttia
  • 2 tl majoneesia
  • 1 tl mietoa sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 200 g katkarapuja
  • 400 g vihreää parsaa
  • ½ nippua ruohosipulia
  • 2 muna
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää

Valmistus

  • Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet.
  • Perkaa kypsennetty kala nahattomaksi ja ruodottomaksi ja paloittele se.
  • Sekoita keskenään jogurtti ja majoneesi. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja pippurilla.
  • Paloittele parsat, pane ne astiaan, kaada niiden päälle kiehuvaa vettä, anna seistä 2 min ja valuta.
  • Keitä 3 minuutin kananmuna. Kuori ja halkaise muna niin, että keltuainen valuu lautaselle. Annostele kala ja katkaravut lautaselle, levitä päälle salaatti, parsat ja kastike sekä hienonnettu ruohosipuli. Nauti leivän kanssa.

MUNAFAKTAA: Montako kananmunaan viikossa saa syödä? Me kerromme!


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background