Kaaliwrapit kasvistäytteellä

Kikherneillä, punajuurella ja manteli-auringonkukansiementahnalla täytetty valkokaaliwrap.

maanantai 4. helmikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Kaaliwrapit kasvistäytteellä

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 13 tuntia - Vetoaika: 12 tuntia

AINEKSET

4 valkokaalin lehteä

400 g kypsennettyjä kikherneitä

1 rkl oliiviöljyä

Manteli-siementahna

1 dl auringonkukansiemeniä (liota 12 h)

1 dl manteleita (liota 12 h)

1 dl (12 g) tuoretta persiljaa

mustapippuria myllystä

¼ tl chilijauhetta

1 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)

2 valkosipulin kynttä

2 kevätsipulia

½ sitruunaa

(tilkka vettä)

  • Pane edellisenä iltana kikherneet, auringonkukan siemenet ja mantelit veteen likoamaan. Kikherneitä saa myös säilöttynä.
  • Paista keitettyjä kikherneitä pari minuuttia paistinpannussa oliiviöljyssä, anna jäähtyä.
  • Annostele manteli-siementahnan ainekset tehosekoittimeen ja soseuta ne tasaiseksi tahnaksi. Lisää vettä tarvittaessa.
  • Ohenna kaalinlehtien ruotia, jaa lehdille tahna ja kikherneet ja kääräise lehdet wrapeiksi.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 407 kcal

Proteiinia: 16 g

Rasvaa: 19 g

Hiilihydraattia: 43 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee