Kaaliwrapit kasvistäytteellä

13 tuntia
407 kcal

Kikherneillä, punajuurella ja manteli-auringonkukansiementahnalla täytetty valkokaaliwrap.

Kaaliwrapit kasvistäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 valkokaalin lehteä
  • 200 g kypsennettyjä kikherneitä
  • ½ rkl oliiviöljyä

Manteli-siementahna

  • ½ dl auringonkukansiemeniä (liota 12 h)
  • ½ dl manteleita (liota 12 h)
  • ½ dl (12 g) tuoretta persiljaa
  • mustapippuria myllystä
  • ¼ tl chilijauhetta
  • ½ rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)
  • 1 valkosipulin kynttä
  • 1 kevätsipulia
  • ¼ sitruunaa
  • (tilkka vettä)

Valmistus

  • Pane edellisenä iltana kikherneet, auringonkukan siemenet ja mantelit veteen likoamaan. Kikherneitä saa myös säilöttynä.

  • Paista keitettyjä kikherneitä pari minuuttia paistinpannussa oliiviöljyssä, anna jäähtyä.

  • Annostele manteli-siementahnan ainekset tehosekoittimeen ja soseuta ne tasaiseksi tahnaksi. Lisää vettä tarvittaessa.

  • Ohenna kaalinlehtien ruotia, jaa lehdille tahna ja kikherneet ja kääräise lehdet wrapeiksi.