Kaaliwrapit kasvistäytteellä

Kikherneillä, punajuurella ja manteli-auringonkukansiementahnalla täytetty valkokaaliwrap.

maanantai 4. helmikuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

4 annosta
4 valkokaalin lehteä
400 g kypsennettyjä kikherneitä
1 rkl oliiviöljyä


Manteli-siementahna

1 dl auringonkukansiemeniä (liota 12 h)
1 dl manteleita (liota 12 h)
1 dl (12 g) tuoretta persiljaa
mustapippuria myllystä
¼ tl chilijauhetta
1 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)
2 valkosipulin kynttä
2 kevätsipulia
½ sitruunaa
(tilkka vettä)

  • Pane edellisenä iltana kikherneet, auringonkukan siemenet ja mantelit veteen likoamaan. Kikherneitä saa myös säilöttynä.
  • Paista keitettyjä kikherneitä pari minuuttia paistinpannussa oliiviöljyssä, anna jäähtyä.
  • Annostele manteli-siementahnan ainekset tehosekoittimeen ja soseuta ne tasaiseksi tahnaksi. Lisää vettä tarvittaessa.
  • Ohenna kaalinlehtien ruotia, jaa lehdille tahna ja kikherneet ja kääräise lehdet wrapeiksi.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee