Kaaliwrap: Punainen paroni

25 minuuttia
290 kcal

Punakaaliwrap broilerin, endiivisalaatin, punasipulin, granaattiomenan ja punaisen peston kera.

Kaaliwrap: Punainen paroni

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 suurta punakaalin lehteä
  • 500 g broilerin rintafileetä suikaloituna
  • 1 punasipuli silputtuna
  • 200 g salaattiendiivisuikaleita
  • granaattiomenan siemenet

Punainen pesto

  • 2 rkl tilliä
  • ½ dl tahinia
  • puolen luomusitruunan kuori ja mehu
  • 2 taatelia
  • 40 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)
  • ½ tl juustokuminaa
  • dl vettä
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Mittaa tehosekoittimeen kaikki pestoainekset paitsi vesi.

  • Käynnistä sekoitin ja lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes seos on notkeaa tahnaa.

  • Paista broilerinsuikaleet pannussa kypsiksi niukassa öljyssä, mausta.

  • Ohenna kaalinlehtien ruotia.

  • Levitä lehdille pestoa ja annostele niille sitten broileri, punasipuli, sikurisalaatti ja granaattiomenan siemenet.

  • Kääräise lehdet rullalle.