Kaaliwrap: Punainen paroni

25 minuuttia
290 kcal

Punakaaliwrap broilerin, endiivisalaatin, punasipulin, granaattiomenan ja punaisen peston kera.

Kaaliwrap: Punainen paroni

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kaaliwrap

  • 2 suurta punakaalin lehteä
  • 250 g broilerin rintafileetä suikaloituna
  • ½ punasipuli silputtuna
  • 100 g salaattiendiivisuikaleita
  • granaattiomenan siemenet

Punainen pesto

  • 1 rkl tilliä
  • ¼ dl tahinia
  • puolen luomusitruunan kuori ja mehu
  • 1 taatelia
  • 20 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)
  • ¼ tl juustokuminaa
  • dl vettä
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Mittaa tehosekoittimeen kaikki pestoainekset paitsi vesi.
  • Käynnistä sekoitin ja lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes seos on notkeaa tahnaa.
  • Paista broilerinsuikaleet pannussa kypsiksi niukassa öljyssä, mausta.
  • Ohenna kaalinlehtien ruotia.
  • Levitä lehdille pestoa ja annostele niille sitten broileri, punasipuli, sikurisalaatti ja granaattiomenan siemenet.
  • Kääräise lehdet rullalle.