Kaaliwrap: Punainen paroni

Punakaaliwrap broilerin, endiivisalaatin, punasipulin, granaattiomenan ja punaisen peston kera.

sunnuntai 3. helmikuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

4 suurta punakaalin lehteä
500 g broilerin rintafileetä suikaloituna
1 punasipuli silputtuna
200 g salaattiendiivisuikaleita
granaattiomenan siemenet


Punainen pesto

2 rkl tilliä
½ dl tahinia
puolen luomusitruunan kuori ja mehu
2 taatelia
40 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)
½ tl juustokuminaa
½–1 dl vettä
mustapippuria myllystä

  • Mittaa tehosekoittimeen kaikki pestoainekset paitsi vesi.
  • Käynnistä sekoitin ja lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes seos on notkeaa tahnaa.
  • Paista broilerinsuikaleet pannussa kypsiksi niukassa öljyssä, mausta.
  • Ohenna kaalinlehtien ruotia.
  • Levitä lehdille pestoa ja annostele niille sitten broileri, punasipuli, sikurisalaatti ja granaattiomenan siemenet.
  • Kääräise lehdet rullalle.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee