Kaaliwrap: Punainen paroni

25 minuuttia
290 kcal

Punakaaliwrap broilerin, endiivisalaatin, punasipulin, granaattiomenan ja punaisen peston kera.

Kaaliwrap: Punainen paroni

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 suurta punakaalin lehteä
  • 500 g broilerin rintafileetä suikaloituna
  • 1 punasipuli silputtuna
  • 200 g salaattiendiivisuikaleita
  • granaattiomenan siemenet

Punainen pesto

  • 2 rkl tilliä
  • ½ dl tahinia
  • puolen luomusitruunan kuori ja mehu
  • 2 taatelia
  • 40 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)
  • ½ tl juustokuminaa
  • dl vettä
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Mittaa tehosekoittimeen kaikki pestoainekset paitsi vesi.

  • Käynnistä sekoitin ja lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes seos on notkeaa tahnaa.

  • Paista broilerinsuikaleet pannussa kypsiksi niukassa öljyssä, mausta.

  • Ohenna kaalinlehtien ruotia.

  • Levitä lehdille pestoa ja annostele niille sitten broileri, punasipuli, sikurisalaatti ja granaattiomenan siemenet.

  • Kääräise lehdet rullalle.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background