Kaaliwrap: Punainen paroni

Punakaaliwrap broilerin, endiivisalaatin, punasipulin, granaattiomenan ja punaisen peston kera.

sunnuntai 3. helmikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Kaaliwrap: Punainen paroni

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

4 suurta punakaalin lehteä

500 g broilerin rintafileetä suikaloituna

1 punasipuli silputtuna

200 g salaattiendiivisuikaleita

granaattiomenan siemenet

Punainen pesto

2 rkl tilliä

½ dl tahinia

puolen luomusitruunan kuori ja mehu

2 taatelia

40 g aurinkokuivattuja tomaatteja

2 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta)

½ tl juustokuminaa

½–1 dl vettä

mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Mittaa tehosekoittimeen kaikki pestoainekset paitsi vesi.
  • Käynnistä sekoitin ja lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes seos on notkeaa tahnaa.
  • Paista broilerinsuikaleet pannussa kypsiksi niukassa öljyssä, mausta.
  • Ohenna kaalinlehtien ruotia.
  • Levitä lehdille pestoa ja annostele niille sitten broileri, punasipuli, sikurisalaatti ja granaattiomenan siemenet.
  • Kääräise lehdet rullalle.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 290 kcal

Proteiinia: 34 g

Rasvaa: 7 g

Hiilihydraattia: 23 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee