Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kaaliwrap:... Kaaliwrap: Punainen paroni 25 minuuttia 290 kcal Punakaaliwrap broilerin, endiivisalaatin, punasipulin, granaattiomenan ja punaisen peston kera. Teksti: KUNTOPLUS 2. helmikuuta 2013 Kaaliwrap: Punainen paroni Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kaaliwrap 2 suurta punakaalin lehteä 250 g broilerin rintafileetä suikaloituna ½ punasipuli silputtuna 100 g salaattiendiivisuikaleita granaattiomenan siemenet Punainen pesto 1 rkl tilliä ¼ dl tahinia puolen luomusitruunan kuori ja mehu 1 taatelia 20 g aurinkokuivattuja tomaatteja 1 rkl tamaria (gluteenitonta soijakastiketta) ¼ tl juustokuminaa dl vettä mustapippuria myllystä Valmistus Mittaa tehosekoittimeen kaikki pestoainekset paitsi vesi. Käynnistä sekoitin ja lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes seos on notkeaa tahnaa. Paista broilerinsuikaleet pannussa kypsiksi niukassa öljyssä, mausta. Ohenna kaalinlehtien ruotia. Levitä lehdille pestoa ja annostele niille sitten broileri, punasipuli, sikurisalaatti ja granaattiomenan siemenet. Kääräise lehdet rullalle. WrapitKaaliBroileri