Keitto ja vihannekset sopivat yhteen – ja tämä yhdistelmä on erityisen herkullinen. Kokeile intialaishenkistä vihanneskeittoa, johon kikherneet tuovat mukavaa ruokaisuutta.
Leikkaa varsisellerin varsi paloiksi, hienonna chilipaprika, sipuli ja valkosipuli ja kuullota öljyssä pannulla.
Lisää pannulle curry, chilihiutaleet ja kurkumajauhe tai raastettu kurkuma, jos käytät tuoretta kurkumaa.
Halkaise sitruunaruoho ja ota sen sisältä valkoinen osa irti ja hienonna se. Lisää pannulle kukkakaalin kera.
Kuutioi tomaatti ja lisää pannulle raastetun inkiväärin kanssa. Lisää liemi ja tomaattimurska ja lisää hieman suolaa.
Anna keiton porista liedellä 10 minuuttia, lisää sitten kookosmaito ja kikherneet ja anna kiehua vielä 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla, suolalla ja pippurilla. Koristele annokset korianterilla.