Terveellisiä reseptejä Päivällinen Inkivääril... Inkiväärilihapyörykät ja maapähkinäkastike 40 minuuttia 486 kcal Inkiväärilihapyörykät ja vihreitä kasviksia maapähkinäkastikkeen kanssa. Teksti: KUNTOPLUS 9. kesäkuuta 2013 Inkiväärilihapyörykät ja maapähkinäkastike Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 250 g vähärasvaista jauhelihaa 1 salottisipuli g pala inkivääriä 1 kananmuna 2 rkl täysjyvävehnäjauhoja 2 rkl kevytmaitoa merisuolaa ja mustapippuria myllystä 1 tl ekstraneitsytoliiviöljyä 100 g parsakaalin kukintoja 100 g vihreitä papuja 50 g edamamepapuja (vihreitä soijapapuja) 50 g ruukku pinaattia 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä Kastike 1 rkl maapähkinävoita 1 rkl limettimehua 2 rkl soijakastiketta 1 tl raastettua inkivääriä 2 tl vaaleaa hunajaa Valmistus Sekoita hienoksi hakattu sipuli ja jauheliha. Lisää muna, jauhot, maito sekä hieman suolaa ja pippuria ja sekoita taikinaksi. Pyörittele pyöryköiksi ja paista oliiviöljyssä pannulla. Laita parsakaali, vihreät pavut ja edamamepavut kattilaan. Lisää rypsiöljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada päälle kiehuva vesi, kypsennä ja kaada keitinvesi pois. Sekoita kastike ja mausta se hunajalla ja limetillä hapanimeläksi. Tarjoa pyörykät kasvisten ja tuoreen pinaatin sekä kastikkeen kera. LUE MYÖS: 7 herkullista pyörykkäreseptiä NaudanlihaPyörykät