Hunnutetut viiriäisenmunat

10 minuuttia
80 kcal

Viiriäisenmuna, kurkumakastiketta, mätiä ja herneenversoja.

Hunnutetut viiriäisenmunat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

8 hengelle

  • 2 viiriäisenmunaa
  • 2 tl esim. kirjolohenmätiä
  • 2 herneenversoa
  • Merisuolaa

Kastike

  • dl majoneesia
  • ½ dl maitorahkaa
  • ½ rkl limetti- tai sitruunamehua
  • ¼ tl jauhettua kurkumaa
  • Merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Keitä munia 3 min.

  • Kuori munat ja anna niiden jäähtyä.

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.

  • Pane munat pieniin laseihin tarjolle ja valuta kastike päälle.

  • Lisää mäti ja herneenversot päälle.

LUE MYÖS: Mäti on kaunista ja hyvää


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background