Terveellisiä reseptejä Päivällinen Hunnutetut... Hunnutetut viiriäisenmunat 10 minuuttia 80 kcal Viiriäisenmuna, kurkumakastiketta, mätiä ja herneenversoja. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 7. heinäkuuta 2014 Hunnutetut viiriäisenmunat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 8 hengelle 2 viiriäisenmunaa 2 tl esim. kirjolohenmätiä 2 herneenversoa Merisuolaa Kastike dl majoneesia ½ dl maitorahkaa ½ rkl limetti- tai sitruunamehua ¼ tl jauhettua kurkumaa Merisuolaa ja mustapippuria Valmistus Keitä munia 3 min. Kuori munat ja anna niiden jäähtyä. Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike. Pane munat pieniin laseihin tarjolle ja valuta kastike päälle. Lisää mäti ja herneenversot päälle. LUE MYÖS: Mäti on kaunista ja hyvää