Hunnutetut viiriäisenmunat

Viiriäisenmuna, kurkumakastiketta, mätiä ja herneenversoja.

tiistai 8. heinäkuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

8 hengelle

8 viiriäisenmunaa
8 tl esim. kirjolohenmätiä
8 herneenversoa
Merisuolaa


Kastike

0,5 dl majoneesia
2 dl maitorahkaa
2 rkl limetti- tai sitruunamehua
1 tl jauhettua kurkumaa
Merisuolaa ja mustapippuria


Valmistus

  • Keitä munia 3 min.
  • Kuori munat ja anna niiden jäähtyä.
  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.
  • Pane munat pieniin laseihin tarjolle ja valuta kastike päälle.
  • Lisää mäti ja herneenversot päälle.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee