Hunnutetut viiriäisenmunat

10 minuuttia
80 kcal

Viiriäisenmuna, kurkumakastiketta, mätiä ja herneenversoja.

Hunnutetut viiriäisenmunat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

8 hengelle

  • 2 viiriäisenmunaa
  • 2 tl esim. kirjolohenmätiä
  • 2 herneenversoa
  • Merisuolaa

Kastike

  • dl majoneesia
  • ½ dl maitorahkaa
  • ½ rkl limetti- tai sitruunamehua
  • ¼ tl jauhettua kurkumaa
  • Merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Keitä munia 3 min.
  • Kuori munat ja anna niiden jäähtyä.
  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike.
  • Pane munat pieniin laseihin tarjolle ja valuta kastike päälle.
  • Lisää mäti ja herneenversot päälle.

LUE MYÖS: Mäti on kaunista ja hyvää