Hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä

25 minuuttia
552 kcal

Saksanpähkinäpestolla aateloitu hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä.

Hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hampurilaisen valmistusaineet

  • 250 g naudan jauhelihaa (rasvaa alle 10 %)
  • 1 kesäkurpitsa
  • ½ pientä punasipulia
  • ½ punaista paprikaa
  • 20 Viipale maustekurkkua
  • 1 Viipale juustoa

Saksanpähkinäpesto

  • 50 g saksanpähkinöitä
  • 2 dl tuoretta basilikaa
  • ¼ dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 hyppysellinen chilisilppua
  • merisuolaa

Valmistus

  • Soseuta saksanpähkinäpeston ainekset tehosekoittimessa (ei liian sileäksi) ja pane pesto jääkaappiin maustumaan.

  • Tee jauhelihasta kaksi pihviä, mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla ja paista tai grillaa kypsiksi.

  • Leikkaa kesäkurpitsasta 4 isoa viipaletta ja ruskista ne. Öljyä ei tarvita.

  • Kokoa hampurilaiset: Aseta lautasille kesäkurpitsanviipale ja sen päälle pihvi, maustekurkut, juusto, punasipulirenkaita, paprikaviipaleita ja saksanpähkinäpestoa ja basilikanlehtiä. Pane toinen kesäkurpitsanviipale kanneksi.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background