Hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä

25 minuuttia
552 kcal

Saksanpähkinäpestolla aateloitu hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä.

Hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hampurilaisen valmistusaineet

  • 250 g naudan jauhelihaa (rasvaa alle 10 %)
  • 1 kesäkurpitsa
  • ½ pientä punasipulia
  • ½ punaista paprikaa
  • 20 Viipale maustekurkkua
  • 1 Viipale juustoa

Saksanpähkinäpesto

  • 50 g saksanpähkinöitä
  • 2 dl tuoretta basilikaa
  • ¼ dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 hyppysellinen chilisilppua
  • merisuolaa

Valmistus

  • Soseuta saksanpähkinäpeston ainekset tehosekoittimessa (ei liian sileäksi) ja pane pesto jääkaappiin maustumaan.

  • Tee jauhelihasta kaksi pihviä, mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla ja paista tai grillaa kypsiksi.

  • Leikkaa kesäkurpitsasta 4 isoa viipaletta ja ruskista ne. Öljyä ei tarvita.

  • Kokoa hampurilaiset: Aseta lautasille kesäkurpitsanviipale ja sen päälle pihvi, maustekurkut, juusto, punasipulirenkaita, paprikaviipaleita ja saksanpähkinäpestoa ja basilikanlehtiä. Pane toinen kesäkurpitsanviipale kanneksi.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background