Hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä

Saksanpähkinäpestolla aateloitu hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä.

keskiviikko 1. elokuuta 2012 teksti I. FORM-redaktionen

Hampurilainen kesäkurpitsaa sämpylänä

2 hampurilaisen valmistusaineet

250 g naudan jauhelihaa (rasvaa alle 10 %)
1 kesäkurpitsa
puolikas pientä punasipulia
puolikas punaista paprikaa
10 viipaletta maustekurkkua
2 viipaletta juustoa


Saksanpähkinäpesto

50 g saksanpähkinöitä
2 dl tuoretta basilikaa
¼ dl oliiviöljyä
1 ½ valkosipulinkynttä murskattuna
hyppysellinen chilisilppua
merisuolaa


  • Soseuta saksanpähkinäpeston ainekset tehosekoittimessa (ei liian sileäksi) ja pane pesto jääkaappiin maustumaan.
  • Tee jauhelihasta kaksi pihviä, mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla ja paista tai grillaa kypsiksi.
  • Leikkaa kesäkurpitsasta 4 isoa viipaletta ja ruskista ne. Öljyä ei tarvita.
  • Kokoa hampurilaiset: Aseta lautasille kesäkurpitsanviipale ja sen päälle pihvi, maustekurkut, juusto, punasipulirenkaita, paprikaviipaleita ja saksanpähkinäpestoa ja basilikanlehtiä. Pane toinen kesäkurpitsanviipale kanneksi.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Millä välineellä treenaat mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee