- Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Puhdista parsakaali ja pane se kattilaan.
- Lisää tilkka rypsiöljyä ja ripaus suolaa.
- Kaada päälle kiehuvaa vettä.
- Kiehauta ja valuta parsakaali juuri ennen tarjoilua.
- Poista kyljyksistä näkyvä rasva.
- Hiero niihin oliiviöljyä ja kypsennä ne grillissä tai parilapannussa.
- Voit myös paistaa kyljykset.
- Kuumenna tilkka oliiviöljyä paistinpannussa.
- Lisää voi ja anna sen kuohahtaa.
- Lisää kyljykset ja paista niitä ensin kuumassa pannussa pari minuuttia.
- Vähennä lämpöä ja jatka paistamista 3−4 minuuttia molemmilta puolilta.
- Annostele liha, herneenversot, kvinoa ja parsakaali tarjolle.
Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!