Grillattu porsaankyljys kvinoan ja parsakaalin kera

20 minuuttia
537 kcal

Taatusti värikäs ateria valmistuu vain 20 minuutissa.

Grillattu porsaankyljys kvinoan ja parsakaalin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g kvinoaa
  • 400 g parsakaalia, noin
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 porsaankyljystä
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl voita
  • 2 kourallista herneenversoja, vesikrassia tai lehtipersiljaa

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Puhdista parsakaali ja pane se kattilaan.
  • Lisää tilkka rypsiöljyä ja ripaus suolaa.
  • Kaada päälle kiehuvaa vettä.
  • Kiehauta ja valuta parsakaali juuri ennen tarjoilua.
  • Poista kyljyksistä näkyvä rasva.
  • Hiero niihin oliiviöljyä ja kypsennä ne grillissä tai parilapannussa.
  • Voit myös paistaa kyljykset.
  • Kuumenna tilkka oliiviöljyä paistinpannussa.
  • Lisää voi ja anna sen kuohahtaa.
  • Lisää kyljykset ja paista niitä ensin kuumassa pannussa pari minuuttia.
  • Vähennä lämpöä ja jatka paistamista 3−4 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Annostele liha, herneenversot, kvinoa ja parsakaali tarjolle.
  • Energiaa: 537 kcal
  • Proteiinia: 43,3 g
  • Rasvaa: 21,8 g
  • Hiilihydraattia: 47 g
  • Kuitua: 9,6 g

Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!