Chili con carne naudanlihasta
Helppo ja maukas klassikko pienellä twistillä pitää sinut varmasti lämpimänä.
Helppo ja maukas klassikko pienellä twistillä pitää sinut varmasti lämpimänä.
*Vinkki: Kidneypapuja on hyvä olla keitettyinä ja pakastettuina kotona, mutta voit käyttää myös säilykepapuja. Huuhtele säilykepavut ennen ruokaan lisäämistä.
Grillaa maissintähkä tai keitä sitä miedosti suolalla maustetussa vedessä 7 minuuttia.
Hienonna punasipuli ja kuullota se pehmeäksi öljyssä.
Lisää chilihiutaleet ja kokonainen chili.
Kuutioi paprika ja lisää kuutiot pannuun paistumaan.
Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja lisää suikaleet pannuun.
Ruskista molemmilta puolilta.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja kasvisliemi.
Hauduta 10 minuuttia.
Lisää pavut ja jatka hauduttamista 5 minuuttia.
Lisää suklaa ja anna sen sulaa.
Mausta ruoka suolalla ja pippurilla.
Annostele tarjolle ja lisää skyr tai rahka, persilja sekä maissinjyvät.
Energiaa: 492 kcal
Proteiinia: 37,6 g
Rasvaa: 16,4 g
Hiilihydraattia: 54,3 g
Kuitua: 11,5 g