Broilerinfilettä ja täytettyjä tomaatteja
4 annosta
Valmisteluaika: 15 minuuttia
Valmistusaika: 10 minuuttia
Aika yhteensä: 25 minuuttia
4 suurta tomaattia
Salsa:
4 tomaattia - mielellään eri värejä
1 keltainen tai punainen paprika
1 punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1 punainen chilipaprika
1 nippu basilikaa
1 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
Broilerfileet:
4 broilerin rintafileetä
rypsiöljyä
merisuolaa
mustapippuria
1 sitruuna
Valmistus
Leikkaa täytettävistä tomaateista ”lakki” pois ja koverra ne ontoiksi. Pilko lakit.
Koverra täytteeseen tulevat tomaatit kuorta myöten, pilko malto ja heitä kuori pois. Pilko paprika, punasipuli, valkosipuli ja chilipaprika (poista siemenet). Sekoita tomaattien maltoon.
Lisää silputtu basilika, etikka ja öljy, mausta suolalla ja pippurilla.
Täytä suuret tomaatit salsalla.
Hiero broilerfileisiin öljyä, mausta ne suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumassa pannussa molemmin puolin.
Purista sitruunamehu pannulle ja paista fileet kypsiksi kohtalaisella lämmöllä (noin 5 min).
Viipaloi fileet ja asettele tarjolle täytettyjen tomaattien kera.