Broilerinfileepurilainen paprikanpuolikkaat sämpylänä

Auringonkeltainen broilerinfileepurilainen mausteisen tahinitäytteen kera.

keskiviikko 1. elokuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

Broilerinfileepurilainen paprikanpuolikkaat sämpylänä

2 hampurilaisen valmistusaineet


2 kpl 125 g:n maustamatonta broilerin rintafileetä
2 paprikaa
pari kourallista pikkupinaattia
1 iso tomaatti viipaleina
jalapenochilejä maun mukaan
(tuoretta sitruunamelissaa)


Paistamiseen
2 tl oliiviöljyä
merisuolaa ja mustapippuria


Tahinikastike

75 g tahinia
1½ valkosipulinkynttä murskattuna
pienen luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
½ - ⅔ dl vettä
merisuolaa ja mustapippuria


  • Sekoita kastikeainekset tehosekoittimessa ja pane kastike jääkaappiin.
  • Mausta rintafileet öljyllä, suolalla ja pippurilla ja grillaa tai paista ne.
  • Puolita paprikat ja grillaa tai paista niitä hetki niukassa öljyssä.
  • Kokoa hampurilaiset: levitä toiselle paprikanpuolikkaalle pinaattipeti ja aseta rintafilee, jalapenot, tomaatti, sitruunamelissa ja tahinikastike päälle ja toinen paprikanpuolikas kanneksi.



Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee