Broilerinfileepurilainen paprikasämpylöillä

30 minuuttia

Auringonkeltainen broilerinfileepurilainen mausteisen tahinitäytteen kera.

Broilerinfileepurilainen paprikasämpylöillä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hampurilaista

  • 2 kpl. 125 g:n maustamatonta broilerin rintafileetä
  • 2 paprikaa
  • pari kourallista pikkupinaattia
  • 1 iso tomaatti viipaleina
  • jalapenochilejä maun mukaan
  • (tuoretta sitruunamelissaa)

Paistamiseen

  • 2 tl oliiviöljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria

Paistamiseen

  • 2 tl oliiviöljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria

Tahinikastike

  • 75 g tahinia
  • valkosipulinkynttä murskattuna
  • pienen luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ½ - ⅔ dl vettä
  • merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Sekoita kastikeainekset tehosekoittimessa ja pane kastike jääkaappiin.
  • Mausta rintafileet öljyllä, suolalla ja pippurilla ja grillaa tai paista ne.
  • Puolita paprikat ja grillaa tai paista niitä hetki niukassa öljyssä.
  • Kokoa hampurilaiset: levitä toiselle paprikanpuolikkaalle pinaattipeti ja aseta rintafilee, jalapenot, tomaatti, sitruunamelissa ja tahinikastike päälle ja toinen paprikanpuolikas kanneksi.