Sitruunabroileri-kikhernesalaatti
Tähän salaattiin sopivat melkeinpä mitkä vaan täytteet, mitä jääkaapista sattuu löytymään.
Tähän salaattiin sopivat melkeinpä mitkä vaan täytteet, mitä jääkaapista sattuu löytymään.
Kuutioi broilerinfilee. Vatkaa sitruunamarinadin ainekset kulhossa, lisää broilerikuutiot ja sekoita.
Peitä kulho ja laita se 30 minuutiksi jääkaappiin sillä aikaa, kun valmistelet muut ainekset.
Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso ohuiksi viipaleiksi, sivele kevyesti öljyllä ja pikapaista grillipannussa.
Hienonna punakaali.
Pilko muut vihannekset sellaisiksi kuin haluat.
Valuta ja huuhdo kikherneet.
Kuivaa ne kevyesti painellen (jotta saat niistä rapeita).
Sekoita kikherneet, öljy ja mausteet.
Levitä kikherneet pellille leivinpaperin päälle ja paista 25-30 minuuttia 200 asteessa kunnes ne ovat rapeita.
Sekoita pari kertaa paistamisen aikana.
Paista marinoidut broilerikuutiot sillä aikaa, kun kikherneet ovat uunissa, ja valmista vinegretti.
Annostele lautasille vihannekset ja hedelmät, marinoitu ja paistettu broileri, kurkumapaahdetut kikherneet ja murennettu mozzarella.
Ripottele lopuksi salaatin päälle vinegrettiä.
Hyödynnä tähteet
Voit vaihdella salaatin kasviksia mielesi mukaan. Käytä sitä, mitä kotoa sattuu löytymään.