Punaista silliä, sikurisalaattia, viikunaa, punasipulia ja omenaa

Makusinfonia: punaista silliä, sikurisalaattia, viikunaa, punasipulia ja omenaa.

maanantai 13. joulukuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

4 marinoitua sillifileetä
1 salaattisikuri
2 tuoretta viikunaa
1 punasipuli
1 omena
1 limetti

Lisukkeeksi
4 rkl luonnonjogurttia tai kevytkermaviiliä

Valmistus

  • Valuta marinadi sillifi leistä siivilässä. 
  • Irrota salaatista uloimmat lehdet, huuhtele ne ja linkoa kuiviksi. 
  • Leikkaa viikunat neljään osaan ja sipuli kapeiksi lohkoiksi. 
  • Pilko omena pieniksi kuutioiksi ja valele ne heti limettimehulla. 
  • Asettele kaikki ainekset lautasille.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee