Punaista mätiä ja pikkuperunoita

30 minuuttia
265 kcal

Mätiä, perunaa, punasipulia ja ruohosipulikastiketta juhlavaksi alkupalaksi tai lounaaksi.

Punaista mätiä ja pikkuperunoita

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 6 pientä perunaa
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä
  • 200 g esim. muikunmätiä
  • 1 sitruuna
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 nippu tilliä
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 nippu ruohosipulia

Valmistus

  • Pese perunat juuresharjalla ja keitä ne kypsiksi.

  • Anna jäähtyä ja halkaise.

  • Mausta mäti puolikkaan sitruunan mehulla.

  • Silppua punasipuli ja tilli, sekoita keskenään.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Sekoita tilli-sipuliseos kermaviiliin ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

  • Asettele annokset tarjolle sitruunalohkojen kera.

LUE MYÖS: Mäti on kaunista ja hyvää


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background