Punaista mätiä ja pikkuperunoita

Mätiä, perunaa, punasipulia ja ruohosipulikastiketta juhlavaksi alkupalaksi tai lounaaksi.

maanantai 16. syyskuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

2 annosta
6 pientä perunaa
merisuolaa, mustapippuria myllystä
200 g esim. muikunmätiä
1 sitruuna
pieni punasipuli
pieni nippu tilliä
1 dl kermaviiliä
pieni nippu ruohosipulia


  • Pese perunat juuresharjalla ja keitä ne kypsiksi.

  • Anna jäähtyä ja halkaise.

  • Mausta mäti puolikkaan sitruunan mehulla.

  • Silppua punasipuli ja tilli, sekoita keskenään.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Sekoita tilli-sipuliseos kermaviiliin ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

  • Asettele annokset tarjolle sitruunalohkojen kera.

LUE MYÖS: Mäti on kaunista ja hyvää

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee