Suklaa-banaaniletut, suklaakastiketta ja mansikoita

40 minuuttia
460 kcal

Nämä letut taltuttavat vaativankin makeannälän!

suklaa-banaanilettuja ja mansikoita

Suklaa-banaaniletut, suklaakastiketta ja mansikoita

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 2 munaa
  • 1 erittäin kypsä banaani
  • 2 dl isoja kaurahiutaleita
  • 2 rkl rahkaa
  • 1½ rkl kaakaojauhetta
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ½ tl kanelia
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¼ tl ruokasoodaa
  • 10 g raastettua tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota)

Suklaakastike

  • 1 rkl kookosöljyä
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • ½ rkl akaasiahunajaa

Täytteet

  • ½ banaania
  • 5 mansikkaa

Suklaa-banaanilettujen valmistus

  • Sekoita kaikki lettutaikinan ainekset suklaata lukuunottamatta tasaiseksi taikinaksi.
  • Anna taikinan levätä 5-10 minuuttia.
  • Kuumenna lettupannu.
  • Kaada taikinaa pannulle.
  • Ripottele taikinan päälle hieman raastettua suklaata.
  • Paista lettuja noin kahden minuutin ajan, kunnes taikina alkaa kuplia keskeltä ja pohja on kauniin kullanruskea.
  • Käännä letut ja paista vielä noin minuutti.
  • Sekoita suklaakastike sulatetusta kookosöljystä, kaakaojauheesta ja akaasiahunajasta.
  • Tarjoa letut suklaakastikkeen, mansikoiden ja banaaniviipaleiden kanssa.

LUE MYÖS: Terveellisiä banaanireseptejä tai Terveelliset banaaniletut ilman jauhoja ja sokeria.